Reklama

Reklama

Harland Manor

všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Skupina lovcov duchov sa rozhodne preskúmať neslávne známu nemocnicu Harland Manor, v ktorej doktor Harland v minulosti zneužíval mladé dievčatá a niektoré z nich dokonca zavraždil. Čoskoro lovci zistia, že na mieste straší a oni sa dostali do obrovských problémov. (Marceloo)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

B3n 

všetky recenzie používateľa

Slabší odvar Grave Encounters (2011), skupina lovcov duchov navštívi snatórium, v ktorom bolli v minulosti robené potraty. Prídu loviť duchov a dostanú viac, než by si želali. Nedá sa tomu uprieť atmosféra, akurát sú tu filmy o desiatku rokov staršie, ktoré sú lepšie natočené, títo filmári nevyšlapávali cestičku, naopak, materiálu, natočeného na túto tému už je veľa, mohli vylepšovať, no nepodarilo sa. Na jedno zhliadnutie fajn. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Skupina lovcov duchov sa rozhodne preskúmať neslávne známu nemocnicu Harland Manor, v ktorej doktor Harland v minulosti zneužíval mladé dievčatá a niektoré z nich dokonca zavraždil. Čoskoro lovci zistia, že na mieste straší a oni sa dostali do obrovských problémov. - Je neuveritelne smutné, že sa taký talentovaný režisér, akým Steven R. Monroe bezpochyby je, uspokojí s točením takýchto brakov pre televízie. Námet je opozeraný, herci podávajú katastrofálne výkony, a aj keď to v závere trochu ožije, celé to pôsobí, ako keby to trvalo niekolko hodín. Chystám sa pozrieť aj ďalšie horory, ktoré nedávno natočil, ale mám silný pocit, že už nemá žiadnu motiváciu natočiť niečo špeciálne, takže sa na ne ani príliš neteším. ()

Reklama

Shanen29 

všetky recenzie používateľa

Velmi jsem zklamaný zahozeným a zašlapaným potenciálem vcelku dobré myšlenky. Nemocnice většinou byly námětem strachu a napětí z tajemna a neznáma,ale zde tyto věci opravdu chybí a to se podepsalo i na výsledném dojmu celého filmu. ()

Reklama

Reklama