Reklama

Reklama

Kráľovné popu

  • USA Honey Girls
Trailer

VOD (1)

Tri mladé hudobníčky sa zúčastňujú talentovej súťaže, ktorej cieľom je objaviť ďalšieho skvelého sólového umelca, a ktorú vedie svetová popová hviezda Fancy G (Ashanti). Súťažiace rýchlo zistia, že lepšie im to ide spoločne a tajne si založia skupinu s názvom Honey Girls, ktorá má okamžite virálny megahit! Tieto tri súťažiace, ktoré vystupujú v prestrojení, aby sa vyhli odhaleniu a vyradeniu zo strany Fancy G, sa nakoniec musia rozhodnúť, čo je dôležitejšie - sláva alebo priateľstvo. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Hudobno-filmové dielo plné nenáročnej popovej hudby s predstavením silných dievčat, ale aj ukážka toho, že kolektívne vieme byť silnejší než individuálne. Film určený výhradne pubertálnemu dievčenskému publiku. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Honey Girls" je pre mňa absolútne neškodným rodinným filmom určený primárne pre mladé dievčatá. Nie niečo, čo dokážem vysoko oceniť, no myslím si, že tento film nijakým spôsobom nemá moc koho uraziť. A dôvodom je pre mňa asi najmä to, že Ashanti tu pôsobí ako úplne iná postava, ako som pri týchto rodinných hudobných (alebo tanečných) komédiach zvyknutý. A preto trošku nerozumiem, prečo sa musí v úvode správať ako primadona, keď potom už pôsobí ako úplne iný človek. A mal som úprimne pocit, že jej záležalo na každom jednom dievčati, ktoré súťažilo. Osobne ma tiež baví skutočnosť, že tie dievčatá nepôsobia zničené po tom, ako vypadnú alebo zistia, že v určitej oblasti nie sú dostatočne kvalitné. Vedia o svojich mínusoch a netalentoch a dokážu to všetko prijať so zdvihnutou hlavou a úsmevom. To je super, pretože to dáva aj dievčatám čo to budú sledovať celkom slušný a dobrý odkaz. Hudba je dokopy klasický pop, na ktorý za chvíľku zabudnem (sorry, toto nie je hudba, ktorú ja dokážem nejako oceniť), ale v rámci filmu mi to počúvať nevadilo. Po tom ako som veľa týchto filmov ocenil ako priemer, tomuto filmu pridám pár bodov za to, že pôsobí edukačne na vyššej úrovni, než všetky ostatné. A tie dievčatá sú sympatické a dobre sa na to pozerá. Takže ak sa chcete stať hviezdou a milujete popovú muziku, možno si toto čeknite. Netvrdím, že je to super, ale má to niečo do seba. A pre tých, čo tomu (asi len z princípu) dali odpad iba poviem toľko, že pravdepodobne nevideli "Next Level"Hodnotenie: B- ()

Reklama

Marze 

všetky recenzie používateľa

Jak se Amici neuveritelne michaji mezi sebou s pristehovalci z celeho sveta, tak je zde korektne v zastoupeni mladych slecen kazda z jine rasy jako idylicky obrazek.Skoda ze v realu tam maji kulturni valku.Zavedecna pisen divci trojky je dost usi rvouci. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Ale áno, celkom milé, ale skôr pre dievčence v nejakom tínedžerskom veku, ktoré by to mohlo určite o to viac zaujať. No ale aj pre dospelého diváka to nie je rozhodne strata času, ale žiadne zázraky nečakajte. Skôr taká fajn oddychovka s témou hudobnej súťaže, kde sa prejavia typické nástrahy i odkryté tajomstvá z minulosti samotnej pop star Fancy G, ktorú stvárnila Ashanti. Dávam 3*, aj keď o tom nie som až tak presvedčený. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama