Reklama

Reklama

Malý mluvka

  • Južná Afrika Little Big Mouth (viac)
Trailer
Komédia / Hudobný / Romantický
Južná Afrika, 2021, 94 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Hravý kytarista, kterého vykopli z domu i kapely, najde útočiště u jedné účetní a jejího syna a otce. Mohlo by jim to spolu ladit? (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Pokus o romantickú komédiu aj so smutnými prvkami na juhoafrický spôsob. Príbeh o láske, dobrej hudbe a spolupatričnosti, v ktorom boli všetky postavy sympatické. Dobrou myšlienkou bolo, že rodina je základ všetkého. ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

Mne "Little Big Mouth" vôbec neprišlo tak zlé, ako by úvodný dojem na CSFD mohol vytvoriť. Popravde neviem v čom je tento film iný oproti iným typom komédií, ktoré robia pranky na hlavného hrdinu. Je to úplne ten istý koncept a nelíši sa to v absolútne ničom. A myslím si dokonca, že tento film má sympatické postavy, celkom dobré posolstvo a dobré momentky, ktoré ho robia celkom stráviteľným. Nemôžem povedať, že by to bolo komediálne zlato a miestami si film nájde scénky, ktoré sú trošku stupídne a trápne, ale dokáže to solídne vyvážiť potom dobrými momentkami. Lekciu do života to má, atmosféra je slušná, hudba tiež nie je najhoršia a výsledok je celkom uspokojivý. Keby to Južná Afrika netlačila viac pre americké publikum, myslím si, že to mohlo byť ešte lepšie. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

Reklama