Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Workoholička Ally (Alison Brie) při návštěvě rodného města zavzpomíná na staré časy se svou první láskou Seanem (Jay Ellis) a začne pochybovat o všem, čím se stala. Situace se ještě více zamotá, když potká Seanovu snoubenku Cassidy (Kiersey Clemons), která Ally připomíná ženu, jakou sama kdysi bývala. (Prime Video)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (9)

molcan2 

všetky recenzie používateľa

cítil som sa ako v každom hallmarkovom filme, len s lepšími hercami a trochu viac úsilia vloženého do písania. všetky zlé recenzie sú určite oprávnené, ale nebol to jeden z najhorších romcomov, ktoré som videl. bolo pekné vidieť Alison Brie a Dannyho Pudiho, ako opäť pracujú spolu. mali toľko chémie, čo nie je prekvapením, pretože strávili roky spoločnou prácou na komunite. som fanúšikom Jaya Ellisa, takže som ho tu rád videl. Mojím hlavným problémom je skutočnosť, že postava jaya iniciovala všetko, čo sa stalo s postavou alison, a napriek tomu sa jeho správanie nikdy neriešilo. myslím tým... strávil s ňou veľmi romantický deň, ktorý zahŕňal aj bozk, a ani jej nepovedal, že je zasnúbený. aj keď ona bola tiež trochu kretén. úprimne, ani jedna z ich postáv nebola veľmi sympatická. vôbec. komu som mal fandiť? bolo to dosť príjemné, ale nemyslím si, že sa k tomu niekedy vrátim. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

No nič, okrem záverečnej nudistickej scény, kde si milovníci behavých bobrov môžu užiť túto "hereckú" pózu Alison Brie, tu nie je veľa toho, čo stojí za pozornosť. Hlavne, že je pretlačené všetko progresívne, to je jasné, v podstate homo minulosť máva vo filmoch skoro každý... Je tu veľa propagandistických nezmyselných scén, ktoré nemajú nič spoločné s dejovou líniou a príde mi to, ako by to už do filmov dával každý úmyselne, len aby dosiahol publicitu. Film sa dá pozrieť bezbolestne, ale nič večného v hlavne z neho neostane. Okrem teda toho bobra. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Hneď na začiatku som si povzdychol, že to bude zas ďalší z filmov o návrate hviezdy do rodného mesta, kde náhodou stretne svoju starú Lásku, a zvyšok už všetci poznáme... A vo svojej podstate to tak vlastne aj bolo. Jediné, čo tento film napokon zachránilo, bol svojský štýl a humor hlavných postáv - teda predovšetkým Ally (Alison Brie) ma bavila. Svadobný rom-com formát mal však len priemernú úroveň, aj keď to "rozuzlenie" bolo napokon celkom zaujímavé. 3* ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

Po nepříliš zdařilém pokusu Netflixu o romantiku a komedii s Reese a Ashtonem, který sem viděl předtím je tahle novinka Amazonu o třídu lepší. Nejde sice o romkom tak jak ho známe, nicméně najde se tu dost vtipných momentů a celkem oceňuji, že se tvůrci na konci nevydali klasickou cestou a nabídli fajnové uzavření (jakkoliv také není úplně originalní). Alison Brie je navíc dostatečně hezká, sympatická a dobrá herečka, která podobný druh filmu utáhne s prstem v nose…60% ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Podobne ako M.i.k.e. som si aj ja tento film pozrel po tom ako neúspešne dopadlo pre mňa "Your Place Or Mine". Dúfal som, že sa dočkám niečoho lepšieho a našťastie môžem povedať, že "Somebody I Used To Know" je minimálne pre mňa oveľa zaujímavejší film, ktorý mal minimálne talentovanejšieho scenáristu. Niekde začneme a dostaneme sa k výsledku, s ktorým som popravde nejako extra nepočítal. Je tu vidieť, že niekedy sa veci nemusia vyvinúť tak ako by sme chceli a môžeme byť aj tak spokojní. Alison Brie je najmä veľmi príjemná herečka a postupne sa jej postava Ally stane aj celkom sympatická. Uvedomí si aj vážnosť niektorých svojich činov, čo jej pre mňa pridáva množstvo bodov. Je pravda, že toto je niečo, s čím som síce počítal, no spôsob akým to film urobí je podľa mňa dobre vymyslený. Pretože mal som tak trošku pocit, že aj Ally aj Cassidy sa istým spôsobom chceli zbaviť jedna druhej. Čudovať som sa tomu nečudoval, no film mi ukázal práve skrz tieto dve postavy, že vie ako spraviť dobrý film. Bavilo ma to sledovať, v správnych momentoch ma to pobavilo a vo výsledku ide o schopnú romantickú komédiu, ktorá nemieri nikam po nejakú super veľkú cenu, no je to príjemná oddychovka. Hodnotenie: B ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (3)

  • Film sa natáčal v Leavenworth (Washington, USA) a Estacada a Portlande (Oregon, USA). (Arsenal83)
  • Alison Brie je vášnivou nudistkou, preto využila pri písaní scenára svoje skúsenosti s naturizmom a zakomponovala ich do svojej postavy. (Arsenal83)

Reklama

Reklama