Reklama

Reklama

Stíny smrti - Série 9 (2021) (séria)


Vraždy v Berry (S09E01)

(epizóda)
  • Francúzsko Meurtres en Berry

Obsahy(1)

V lesnej vodnej nádrži, zvanej aj Diablov rybník, nájdu mŕtve telo známeho onkológa. Rany na hlave a krku naznačujú, že sa stal obeťou vraždy, ktorej vyšetrovaním je poverený policajný kapitán Basile Tissier. Zistí, že v blízkom zámku sa usadila skupina hercov, ktorí v okolí predvádzajú stredovekom inšpirované predstavenia a rituály. Je možné, že ich prítomnosť a aktivity majú nejakú súvislosť so smrťou známeho lekára? (RTVS)

(viac)

Recenzie (3)

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vraždy v.... klasika.Žijí si svůj vlastní život.Na nic si nehrají.jednoduchý scénář.V tomto díle trochu duchaření,trochu lásky,žárlivosti,trochu napětí.Žádná divočina.Opět mi to sedlo.Paráda. ()

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

No to bolo mrte vrážd! Dnes som zabila viac komárov. Zle spracovaný film, ktorého námet by sa dal rozpracovať oveľa lepšie. Hlavná postava mala ksicht z PVC a navyše taký slizký ako lievanec, čo som včera urobila. Nechápem, prečo tak neznášal mamu, ktorá mu v podstate nič neurobila a mala ho rada. Kopec scén, ktoré nakoniec do seba zapadli, ale tým, že počas filmu stratili akékoľvek nasledovanie, vo výsledku vyzneli ako gratulačná reč, ktorú nik nechce počuť. Proste nezvládnutá ťahanica, ktorá mala našťastie iba hodinu a pol. ()

Reklama

Galéria (12)

Reklama

Reklama