Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aj vám to ostalo v spomienkach? Nová talkshow s Adelou Vinczeovou prináša zaujímavé osobnosti, tvorcov a nezabudnuteľné programy uplynulých desaťročí Slovenskej televízie. (RTVS)

Recenzie (3)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Až také zle mi to nepríde. Adela síce vyskakuje z každej konzervy, ale zas nič lepšie na moderátorskom poli tu už nemáme viac ako 10 rokov, možno aj dlhšie. Videl som len dve časti, v oboch dobrí hostia a zaujímavé archívne zábery. A keď tam bol Merčiak, tak Adelu ani netrebalo, ten si to odmoderoval sám, mnoho ľudí ho nemá rado, ale je to fakt kapacita. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Inflace slov slovy Zigmunda Baumana obalenych v plastikovych obalech. Shledl jsem tedy jeden dil. Pobavila me historka jak po alkoholove noci byla rano snidane jak transplantace. Bud ji telo prijme, nebo neprijme. ()

brasek 

všetky recenzie používateľa

Bol som pri tom... a žiaľ ani som to nedopozeral. Nemôžem tvrdiť, že by bola relácia až taká nudná ale strácal som sa. Neustále preskakovanie z komickej dvojice na inú, potom návrat k tej pôvodnej, z roka na rok, potom nazad lebo prišiel ďalší hosť a podobne, ma nebavilo, iritovalo a mal som pocit, že vlastne ani žiadny scenár nejestvuje. ()

Reklama

Reklama