Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Řetězová reakce v evropské elektrické síti způsobí výpadek proudu na celém kontinentu. Hacker Pierre Manzano si uvědomuje, že je na vině kód, který napsal. V Německu vede národní krizový tým Frauke Michelsenová. Blíží se katastrofa. (HBO Max)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (18)

Tipko 

všetky recenzie používateľa

Trochu to pripomína scenár s nedávnou, kontroverznou coronou a často tvrdými, až absurdnými obmedzeniami na Slovensku a inde. Bývalý krízový štáb, zákaz vychádzania, black out Slovenska, zomieranie ľudí, lebo mnohí lekári ich odmietli liečiť a zabezpečiť operácie, atď... akurát v seriáli vypnutie spoločnosťi nastalo krachom  elektriny a to nie zo strany vlád, ale anti globalistov, anarchistov. Žeby sme v blízkej budúcnosti mali opäť niečo také zažiť? Nie je aj zrejme v nastávajúcej dobe chystajúce sa obmedzenie kúrenia, či nedostatok potravín prípravou na ďalšiu vlnu podrobenia si verejnosti predovšetkým zo strany svetových vlád, alebo aj anti globalistov, ktorí sú však v podstate spojení s elitami? ()

fixaman 

všetky recenzie používateľa

Škoda, že se tvůrci rozhodli pro tolik změn oproti knižní předloze. Prakticky všechny totiž byly k horšímu a celé způsobení Blackoutu kvůli nim působilo dost neuvěřitelně a naivně. I tak to ale mělo napětí, tempo a slušné herecké výkony. Jen doufám, že nedojde na druhou řadu, ke které si taky zcela nesmyslně nechali otevřená vrátka. ()

Reklama

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Som si istá, že nik by nedokázal úplne odpojiť elektrickú energiu v celej Európe na základe nejakého kódu, čiže o tom ani nechcem písať. Celá katastrofa vyznievala trochu podobne ako Melancholia od Larsa von Triera. Čiže nereálne, ale zaujímavo. Celkom dobre spracovaný seriál s uveriteľnými postavami, ktoré sa navzájom prepojili. Ale nerealistický dej ako v námete, tak aj v scénach (pardon – prestrelia mu nohu v treťom dieli, a stále je v pohode ďalšiích päť, aj keď mu guľku vyberie, ešte s takou nohou uteká... a podobné nezmysly). Sentimentálny koniec. A v podstate sentimentálne všetko. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Solídna jednohubková miniséria s dobrým Bleibtreuom v hlavnej úlohe. Chvíľami ide o niečo ľahšie v štýle Kobry 11, chvíľami o skutočne napínavý atmosférický triler. Zaujímavo sú rozhodené zdroje informácií, nezaujímavo potom niektoré vedľajšie dejové línie. Ale Nemci skrátka mysleli aj na menej náročného diváka bažiaceho po emóciách. V konečnom dôsledku to neprekáža, pretože Blackout má od začiatku do konca skvelé tempo. Že tu netreba príliš používať logické myslenie a porovnávať hlavnú zápletku s tým, ako by prebiehala v realite, asi netreba príliš akcentovať. ()

Mamlas odpad!

všetky recenzie používateľa

Německý výtvor kanadského typu, tzn., že máme pár neznámých a nezajímavých obličejů, které si sterilně a ultimátně vážně vykládají o tom, jak je to všechno hrozné, a jinak se neděje vůbec nic. Naivní, hloupý serál, který by byl odpadem, i kdyby to byl jen celovečerák bez těch tun nudného balastu. (3%) ()

Galéria (56)

Reklama

Reklama