Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nevlastní súrodenci, černoch John (Wesley Snipes) a beloch Charlie (Woody Harrelson), pracujú ako policajti v newyorskom metre. Kým John žije sporiadaným životom, Charlie je večne zadĺžený hazardný hráč, prenasledovaný smolou. Peniaze, ktoré mu brat požičal, prehrá v kartách s majiteľom nočného podniku Brownom. Pred pádom z mrakodrapu ho v poslednej chvíli zachráni John. Konflikty medzi súrodencami sa prehĺbia, keď k ich jednotke nastúpi atraktívna kolegyňa Grace Santiagová (Jennifer Lopezová), do ktorej sa zamilujú. Múdrejší John síce dievča prenechá bratovi, ona si však vyberie jeho. Ani s peniazmi nemá Charlie šťastie. John mu síce dal 15 tisíc pre Browna, o tie ho však okradla nenápadná starenka, keď v metre zatýkal vreckového zlodeja. Keď sú obaja  falošne obvinení z toho, že ukradli 25 tisíc dolárov z vlaku, kde vypomáhali ako ochranka, Charlieho ho to privedie na myšlienku vlak skutočne vylúpiť. Dostáva sa do stále vážnejších problémov a tak sa rozhodne ísť do akcie aj bez brata. John  pochopí, čo má brat v úmysle a ponáhľa sa za ním, aby ho zastavil... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (113)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Čakal som tú najtupejšiu tuctovú nudu, akú som si vtedy dokázal predstaviť. To viete, mladý človek na gymnáziu, ktorý objavuje art filmy, aby si dokázal svoju inteligenciu a automaticky opovrhuje všetkým komerčným. Vlak plný peňazí má tuctový scenár, ale má zaujímavé postavy, ktoré žijú a nie sú čiernobiele (nemyslím vizuálne, pretože to sú) a to hlavne vďaka ich predstaviteľom. Záver je už otrepaná akcia, ktorá ale nenudí a nakoniec nám ukáže, že film sa nesnažil byť až tak psychologický, ako sa miestami zdalo. ()

Derek 

všetky recenzie používateľa

polovica 90tok ked bol wesley snipes este stale HOT a v akcnom kurze (v ten isty rok mal v kinach i dramu a komediu). jeho chemia s woodym sa preniesla z white men cant jump a clovek im uveri ze su to bratia (from another mother), co sa neda povedat o mladej JLO ktora je viacmenej do poctu. skoda ze Ruben je iba priemerny akcny remeselnik a i vdaka tomu akcne sceny postradaju potrebnu stavu, napriek tomu ze sa pracuje s miniuaturamy a to dodava pocit poctivej filmarciny ktora sa dnes len tak nevidi (v dnesnej dobe plnej CGI scen je to prijemne osviezenie)... ()

Reklama

Gotlike 

všetky recenzie používateľa

Je to takový průměrný akční film. Viděl jsem ho už asi 3x. Pokaždé když byl v televizi, tak jsem se díval a musím říct, že mě ještě ani jednou nenudil. Vždy mě Snipes a Harrelson pobavili vtipnými dialogy. Děj tohoto filmu je opravdu dobře vymyšlen, aj akční scény nejsou špatné. Až bude tenhle film opět v televizi, určitě se budu dívat, takže proto dávám čtyři hvězdičky. ()

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Rozhodně příjemný překvapení v podobě dobře dělaných akčních scén. Ta, jak Snipes vymlatí tu maskérnu, či co to bylo za bordel, je fakt mimořádně povedená. No, vyblbli se kluci v tom metru dobře, mimo metro už to bylo slabší. Ortodoxní neherečka Jennifer Lopez je fakt hezká a než bych se vyspal z herečkou PAZ VEGA, dal bych si klidně rozvičku s Jennifer, i když mě něco říká, že zrovna ona by pak za ten sex chtěla vlak plný peněz. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Nudil som sa. Neviem, proste ma to nijako zvlášť nezaujalo. Akcia síce slušná, ale príbeh mi nepríde nijako zvlášť objavný; niektoré dejové zvraty predvídateľné. Pokojne keby ste si pustili posledných 20 minút z filmu, tak nespravíte chybu, pretože o nič neprídete. S lepším scenáristom to mohlo ísť urobiť oveľa lepšie. Dokonca by som napísal, že čo sa deväťdesiatych rokoch týka, je to Woodyho Harrelsonov najhorší film, v ktorom hral. ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (7)

  • Vlakový vůz R22 byl po natáčení věnován Automobilovému muzeu v New Yorku. (Terva)
  • Originální hudební score Marka Mancina bylo vydáno roku 2011 v limitované edici v počtu 3 000 kusů. (Terva)
  • Pro natáčení byl použit vlak R22 vyrobený automobilovou a vlakovou společností ze sídlem v Sant Louis. Stejný vlak byl použit i při filmování snímku Přepadení vlaku z Pelhamu (1974). (Terva)

Reklama

Reklama