Reklama

Reklama

The Last Victim

  • Veľká Británia The Last Victim
Trailer 1

Obsahy(1)

The Last Victim je neowesternový thriller odehrávající se na americkém jihozápadě, v němž sledujeme šerifa Hickeyho (Ron Perlman), jak se snaží vyřešit nejhorší případ, který ve svém městečku zažil a který pravděpodobně způsobil místní násilnický gang vedený obávaným zločincem. (mokelembembe)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (2)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Nič spoločné s Fargom alebo Pulp Fiction tam nevidím. Je to taký jednoduchý thriller z vidlákova kde sa skrížia cesty trom skupinám postáv. Páru, ktorý sa stane svedkom zbavovania sa mŕtvoly skupinky redneckov, ktorá picne manžela a tak sledujeme typickú naháňačku nejakej chuderky v lese. Popritom tam párik policajtov zbiera dôkazy a veľmi pomaly si dáva dokopy obraz toho, čo sa deje. 90 minút je to celkom solídne béčko s dobrým záporákom a sympatickou chuderkou na úteku. Na konci nás ale čaká debilný zvrat a posledných 20 minút je úplne na hovno. Takže dobre rozbehnuté béčko sa tým pádom úplne pokazilo. Vďaka tomu si to druhýkrát rozhodne nepustím. 6/10. ()

MontyBrogan 

všetky recenzie používateľa

Vykrádanie Pulp Fiction a Farga kompenzuje bad guy Ralpha Inesona, ktorý má výzor ako Lemmy Kilmister a hlas ako Leonard Cohen. Jeho voice over popri záberoch na nočnú prírodu znie miestami psychedelicky, aj keď obsahovo je to skôr moralizovanie. Napriek vyššie uvedenému je celkom originálne mať za rozprávača záporáka, ktorý ani nehrá jednu z hlavných úloh. Zmienený vizuál slušne buduje afmosféru, no to je ešte nič oproti scéne, kedy po road tripe zrazu začneme byť na tripe. Keby to tam niekde zhruba končilo, hodnotím aj vyššie. Ale korektný záver to zráža. Rozhodne však lepšie než by som čakal od filmu s Ali Larter v hlavnej úlohe. Na režiséra si ešte posvietim (tým jej červeným zapaľovačom). ()

Reklama

Galéria (18)

Zaujímavosti (2)

  • Príbeh, ktorý je premisou tohto filmu, počul režisér Naveen A Chathapuram už pred 15 rokmi, kedy aj vznikla prvá verzia scenára. Miesto, kde sa aj vtedy plánovalo začať natáčať, však vyhorelo, a tak sa projekt odložil na dobu neurčitú. (Real Tom Hardy)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v Kanade v mestách Vernon a Kelowna. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama