Reklama

Reklama

Moře času

Trailer

Obsahy(1)

Lucas a Johanna jsou do sebe bláznivě zamilovaní. Žijí v osmdesátých letech minulého století, ve světě plném snů a ideálů. Bohužel je náhle rozdělí tragická nehoda během plavby po Atlantiku. Po pětatřiceti letech, kdy jsou už na sklonku života, se znovu setkávají a ukáže se, že jejich hluboká láska je stále velmi silná. Odváží se Johanna důvěřovat Lucasovi a odhalit mu tajemství ze své minulosti? (Cinemax)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (7)

Danikaa 

všetky recenzie používateľa

Tragickú smrť päťročného syna sa každý snaží spracovať po svojom. Johanna túži zaplniť prázdne miesto po ňom ďalším dieťaťom, no Lucas má strach, aby rovnakú traumu nezažil opakovane, čo nakoniec vedie k ich rozchodu. Stretnutie po takmer 40-tich rokoch je pre oboch ťažké. Citlivo spracované, s peknou hudbou a dramatickým koncom. ()

Johnny.ARN odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak ja som asi videl iný film ako zvyšok osadenstva. Úmorná zívačka o rozpadnutom manželstve a obviňovaní sa navzájom. A ten "záver" čo tu všetci tak ospevujete som si predstavoval inak. A do toho ešte aj sláčiky. Bohááááá. ODPAD! ()

Reklama

Philippa 

všetky recenzie používateľa

Na vrcholu štěstí, pád na dno a na konci smíření. Životní křivka, kterou si projde jednou každý z nás. Chápu, že pro někoho nuda....však máme před sebou "moře času" než k tomuto komornímu malému Velkému snímku dozrajeme.... ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Za ten záver si film určite zaslúži vyššie hodnotenie, navyše, keď je to podľa skutočnosti, to si človek ani nevie predstaviť, čo rodičia v danej chvíli museli pociťovať. Čas zahojí všetky rany, hovorí sa, ale niekedy to trvá veľmi dlho a niekedy sa to nestane nikdy. Ťaživý a emotívny film, ktorý ale prináša aj útržky šťastia, úľavy a nádeje. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Nečakal som nič svetoborného a ejhla.... intímna dráma v komornejšom vydaní ako lusk. Strata dieťaťa je to najhoršie, čo sa môže v živote stať. Oceňujem, že film nehrá zbytočne na city, ale túto smutnú tému podáva divákovi veľmi citlivo a bez zbytočného nátlaku a citového vydierania. Ten záver.... to chytilo za srdce.  Hlavne keď sa ukázalo, že to bolo podľa skutočnej udalosti. Silný nadpriemer a konečne po dlhej dobe dobrý pocit z filmu. 85/100 ()

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama