Reklama

Reklama

Carmen

Trailer

Aby unikla vražednému kartelu, podmanivá mladá Carmen (Melissa Barrera) uteká z Mexika na sever, kde však prechádza oblasťou, ktorú hliadkuje americká vláda a fanatickí Američania lovia ľudí len tak pre zábavu. Medzi nimi je aj miestny veterán Aidan (Paul Mescal), ktorý ju zachráni a spoločne sa snažia uniknúť úradom na ceste do Los Angeles. Cieľom Carmen je nájsť útočisko v nočnom klube, ktorý prevádzkuje neslávne známa rodinná priateľka Masilda (Rossy de Palma) a barmanka Gabrielle (Elsa Pataky). Dokáže dvojica zachrániť svoje životy i svoju lásku navzdory nepriazni osudu? (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Atmosférický film stavajúci na opare z mexickej hranice, kde medzi láskou a smrťou je len tenká čiara a tá nemusí byť vždy len kokaínová. Viac o nálade a o emóciách, skoro bez dialógov. Tie tanečné veci boli ešte tak umeleckejšie, no dojem bol dosť bolestivý a to Carmen údajne nemá ani ploché nohy. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Spočiatku som bol milo prekvapený, a akosi som nechápal tie nízke hodnotenia. Ale ako sa tak dej "rozbehol", tak som to pochopil. Dejovo sa film takmer vôbec nevyvíja a celé sa to točí len okolo úteku Carmen a Aidana, medzi ktorými vznikne očakávaná iskra. A to je vlastne celé... Do toho sa pripletie pár tanečných vsuviek, ktoré pôsobia celkom vydarene. Ale ako celok to pôsobí priam pateticky. Rád by som dal aj viac ako 1*, ale vlastne niet za čo (jedine tak za zaujímavý úvod a spomínané umelecké vsuvky). ()

Reklama

Galéria (16)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčanie začalo 18. januára 2021 v Austrálii (Sydney, Broken Hill a Goulburn) a bolo ukončené v marci 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama