Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Starý pistolník Colton Briggs (Nicolas Cage) musí čelit následkům své minulosti, když se jednoho dne přijede pomstít syn muže, kterého před lety zavraždil. Colton se musí znovu chopit zbraně se svým parťákem – jeho 12letou dcerou (Ryan Kiera Armstrong). (HanzoBureshi)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (21)

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Mila, ale hlupucka tuctovka, ktora sa dejovo z "drsneho" westernu prepne do "vidieckej idyly". Mala Ryan Kiera Armstrong hlaskuje a je totalne mimo a bezmocna. Zrejme jej to diktoval scenar a udajne "ockove" geny. Meh...Nick by mohol zahviezdit v nejakom paradnom pokracovani National Treasure, ako v niektorych brakoch poslednych rokov. Kazdopadne je to u mna svojim prejavom a nepriebercivostou pan herec. 45% ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Talentované dievčatko, o ktoré by zavadil nejeden Biden, a kedysi talentovaný herec, ktorému klobúková prašná rola celkom sadla. Scgématický film v béčkovom prevedení, ale treba hercom pogratulovať, že to pri tej šialenej Hannah Gutierrez-Reed, ktorá na hereckých placoch bežne strieľa len tak ostrými, aspoň prežili. ()

Reklama

bourec 

všetky recenzie používateľa

Brett (šlápnul) DoHowna je celkem blázen. Béčkovej rejža, kterej rád poslouchá svoje herce mlít sáhodlouhý texty, plný podivnejch slov a vět. Už když holčička vyndavala barevný bonbónky ze sklenic, a začala je hadrem utírat, jsem věděl, že tohle nebude jen tak obyčejnej film. Je to pípovina. A to fakt kurewská. Ta jedna jediná hvězdička je za slušně hrající mladinkou herečku v roli Cageovi dcery, a za Nicolase, a to zejména z úcty k němu. Jinak zbytečný, bez jen sebemenší dávky přímočarosti. Prostě děs. 20%. ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Asi hlavním důvodem, proč si pustit The Old Way, je Cageova účast v hlavní roli. Ale paradoxně je právě on tím hlavním důvodem, proč film stojí za starou belu. Podivně dědkovsky šišlá, jako kdyby byl po chlastačce nebo měl hubu po obrně, teatrálně přehrává, jeho drsňák bez svědomí a beze strachu je figura spíš komická či parodická než westernová. A celý tenhle spektákl působí takovým ochotnickým poloamatérským dojmem podprůměrného DVDčka. Docela mě ovšem bavila jeho filmová dcerka, na svůj věk sympaticky schizoidní a nihilistická, myslím, že by mohla být dobrá kámoška s jinou Nicovou filmovou dcerou Mindy z Kick Ass, nebo třeba s Addamsovic Wednesday. ()

Sympy 

všetky recenzie používateľa

Rad kouknu na nejaky novy westernek. V tomhle člověk cejti nedomrdek, ale koukat se to da. Cage se snaží, dokonce zdrsní i hlas, avšak bohužel nepatří k hercům co věkem zraje. Hraje furt stejne, už leta. Rozhodne necekam ze jeste nekdo trumfle staryho dobrýho Clinťáka, ale spatny to uplne neni,jen priste trochu lip. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčanie prebiehalo v Montane. (Arsenal83)
  • Na natáčaní sa ako zbrojárka podieľala Hannah Gutierrez-Reed. Asistent réžie a Cage ju obvinili z viacerých nebezpečných činností a takmer ju vyhodili z natáčania. Gutierrez-Reed robila zbrojárkou aj pri natáčaní filmu Rust a je vyšetrovaná (stav k januáru 2023) za smrť kameramanky Halyny Hutchins a postrelenie režiséra Joel Souzu v dôsledku nebezpečnej manipulácie so strelnou zbraňou. (m.a.t.o.)
  • Napriek bohatej hereckej kariére ide o prvý western, v ktorom si Nicolas Cage zahral. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama