Reklama

Reklama

Heľenine oči: NAKA

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
Slovensko, 2020, 3:18 min

Recenzie (3)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Akýsi dredatý, prestarnutý hippiesák v tomto trapnom videoklipe ospevuje, velebí a heroizuje bezbrehé vyčínanie NAKA. Tej NAKA, ktorá sa pod priamym vplyvom Mikulca, Lipšica a Matoviča zmenila na politické a názorové gestapo. Nezákonne stíha ľudí, ktorí nie sú po vôli momentálne vládnucej bande sociopatov. Zakerní chrapúni, ktorí sa dostali ku moci urobili z Národnej kriminálnej agentúry nástroj na stíhanie svojich oponentov, opozície a všetkých občanov, ktorí si dovolia nesúhlasiť s ich aroganciou, svojvôľou a drancovaním Slovenska. V tomto špecializovanom útvare policajného zboru, ktorý mal bojovať proti závažnej organizovanej trestnej činnosti, sa pod patronátom gambatého špeciálneho prokurátora, ušatého ministra vnútra a jeho psychopatického straníckeho šéfa sformovala organizovaná zločinecká skupina bezcharakterných vyšetrovateľov, podlých gaunerov, ktorí bez zábran porušujú zákony, zastrašujú a väzenia vytypované osoby. Manipulujú vyšetrovanie, fabulujú dôkazy, vyrábajú kajúcnikov, pohŕdajú zákonmi a právnym poriadkom. A toto sfetované slniečko z Prešova peje ódy na týchto gestapákov. Sprostota, hnus, odpad! ()

xLIGHTx odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak toto je smutné. Nič moc. Niečo ako slabšia variácia na klip od Radiohead (No surprises)? Heľenine oči týmto songom, ak sa mienili označovať za (pseudo) (pop?) punk kapelu (?), resp. ska punk kapelu, tak žiaľ stratili imho na to nárok. Ako môže takáto partia ospevovať čudný nástroj, ktorý slúži aktuálnej vláde, ospevujú v podstate policajtov, ktorým dáva pokyny aj šp. prokuratúra, na čele s ujom L., ktorý neúmyselne zabil človeka a za odmenu dostal flek riadiť špec. prokuratúru, s podvodne získanou justičnou skúškou a s podvodne získanou bezpečnostnou previerkou atď., ale i tak perzekuuje ľudí. Nemal náhodou podľa Igorových prísnych kritérií sám sedieť vo väzbe? Aha. Veď on je práva ruka Igora M., takže "ich človek" a zároveň chránená zver Igora. Vravieva sa, že punk skupina má mať aspoň jednu antipolicajnú pieseň, ak náhodou Heľ. oči mali nejakú predtým, tak týmto NAKA songom klesli na úplné dno, namiesto radikálneho antipolice songu ich ospevujú. ;) Ešte keď je vojna medzi policajtmi, resp. medzi policajnými zložkami. No, zúfalstvo. Čiže (ska) punk to nebude. Skôr alternatívny rock/metal/pop rock/ska (možno si to dá Igor M. ako zvonenie na mobil ;) a možno nabudúce zložia song glorizujúci uja Mikulca, podozrivého zo vzatia úplatku niekoľko tisíc eur, ktorý samozrejme nesedí v kolúznej väzbe, lebo hej, zase "náš človek" a chránená zver Igora a uja L. alebo song pre pani Kolíkovú, ktorú Igor obvinil sám z podvodu (tridsať mil. eur), ale ona nie je v kolúznej väzbe, lebo opäť "náš človek" a chránená zver. (Fica sa nezastávam, aj ten má maslo na hlave, veď ho naháňajú, ale kto je dnes bez viny, plagi Igor a jeho družina?...) (Aspoň je jasné, komu sa táto kapela "podlizuje", možno budú aj na jeho mítingoch, ako kedysi Elán fungoval pre HZDS.) Igor M. a Daniel L. a ich priatelia by mali potom platiť odškodné ľuďom, čo budú poprepúšťaní po nezákonných väzbách a budú vyhrávať pravdepodobne postupne súdy, aj ten v Štrasburgu, nech sa to neplatí z peňazí daňových poplatníkov, ale z vreciek autorov týchto praktík a tiež z vreciek glorizátorov týchto zvrátených metód, nech aj táto kapela platí odškodné čudne pozatváraným ľuďom. Výsmech, trápnosť a zároveň žiaľ na plač. ...Heľenine zaslepené oči... Škoda. ()

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa

https://www.youtube.com/watch?v=A3eWSytd8og&ab_channel=HE%C4%BDENINEO%C4%8CI  Dokonalá pesnička (aj kapela celkovo) vo veľmi dobrom načasovaní. Keď to konečne začínalo vyzerať na lepšie časy (no už vieme ako to dopadlo). Nanešťastie to zatýkanie nepokračovalo v nastolenom tempe a často končilo prepustením,ale tak niet divu. Dvanásť rokov budovania zločineckej organizácie a sietí sa nedá len tak zrazu vymazať. Dostali sa všade a na veľa miestach stále sú. Plus tá pomoc všetkých slepých, hluchých a "intelektuálne jednoduchých" ľudí, ktorí hranolovi a jeho ľúbeznému klonu ďalej veselo veria každú somarinu a konšpiráciu čo si len zmyslia. A hlavne takých ľudí s profilovkou "nedám sa očkovať" alebo "všetci za Milana" a pod. tento song vytáča, čo je úplne super a ešte viac mu to zdvíha kredit. Bravo! Dokonalosť! ()

Reklama

Reklama