Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Láske na veku, ani mieste nezáleží. Nikdy nevieme, kedy a kde nás stretne. Môžeme sa zamilovať v škôlke, na dôchodku, na ulici, v parku. Kedykoľvek a kdekoľvek. Josef (Boleslav Polívka) sa teší, že si po odchode do penzie konečne splní svoj dávny sen a stane sa pouličným klaunom. Svojím šarmom očarí aj ráznu Marušku (Eliška Balzerová), majiteľku pojazdnej kaviarne. Akoby sa tí dvaja hľadali celý život. Ale nie je na osudovú lásku predsa len trochu neskoro? Navyše sa k Jozefovi do vily práve sťahuje jeho dcéra Anička (Jana Pidrmanová) aj s päťročným Honzíkom. Domnieva sa, že s chlapmi definitívne skončila, ale stretnutie s dávnou láskou Pavlom (Matouš Ruml), ju zasiahne priamo do srdca. K Honzíkovi do škôlky nastupuje nové dievčatko Alenka. Honzík prvýkrát zažíva pocity spojené s láskou, úplne sa v nich neorientuje a tak zbiera rady od mamičky, dedka Jozefa alebo sympatického strýka Karla (Vladimír Polívka). Aj toho stretne v škôlke láska, keď sa zamiluje do Honzíkovej pani učiteľky Elišky (Kristína Svarinská). A aby toho zbližovania nebolo málo, Karlov basset Valček si veľmi rozumie s Eliškinou bassetkou Šalinou. Láska prináša do životov našich hrdinov nádej a krásu, ale aj komplikácie a prekážky, ktoré budú musieť s úsmevom a dobrou vôľou prekonať. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (161)

bourec 

všetky recenzie používateľa

Ženy v běhu byly bezvadný. Ani scénáristický počiny Horskýho nejsou špatný. Srdce na dlani ovšem je jen průměrný pokoukání. A to měl rejža slušnej hereckej základ, navíc dvě nesmírně sympatický kosti ( Pidrmanová a Svárinská) a k tomu božího malýho herce kterej jedinej ve filmu válí. Protože filmu fakt pod pokličkou schází ta nástavba. To, co by film udělalo něčím, co vás připoutá k sedadlu, a bude vás parádně bavit. Ne průser, ale jen dobrý. 60%. ()

Rimsy 

všetky recenzie používateľa

Produkčně zvládnutá, příběhově bezpečná a v detailech neurážející. Po Ženách v běhu jdou Horský s Hoffmanem diváctvu opět naproti a výsledek tomu odpovídá. Neproblematická a důstojná romantika sází na subtilní humor a příjemné postavy. Vždyť taky proč ne? Více zde. ()

Reklama

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Toto bolo taká feel-good nálož, až mi z toho začínalo byť nevoľno. Všetkých šesť a pol herca prednášalo neprirodzené myšlienky a frázy, ktoré nepasovali do úst hlavne deťom. Asi si niekto v tom postcovidovom období potreboval vysnívať takýto preslnený bezkonfliktný a bezbariérový svet, ale bežný divák asi nie. –––– To, že jsem se zamiloval do chlapa, ze mě přeci nedělá horšího tátu. ()

HonzaBez 

všetky recenzie používateľa

Já vím, že tahle komedie o tom, že láska květe doslova doslova v každém věku (a to nejen u lidí ale i u psů), je veskrze "sluníčková". Tj. že od ní není možné čekat nic víc než příjemné odreagování (při němž si lze užít přinejmenším humor a vtip roztomilého čtyřletého klučiny) a v závěru totální happyend. Ale v rámci daného žánru mě moc výhrad nenapadá. Velké umění to není, ale někdy i takovýto film umí potěšit. ()

kajas 

všetky recenzie používateľa

Když si potřebujete odpočinout a vyčistit hlavu, tak stačí zajít do kina na film, kde hrají hezcí lidé a hezká hudba, kde mají místo psi a jemný nevulgární humor a kde od začátku víte, jak to celé dopadne. Pokud se vám líbily Ženy v běhu a vyloženě vám nevadí žádný z herců vyobrazených na plakátu, jste jasná cílovka. Já jsem byla moc spokojená. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (6)

  • Když Pavel (Matouš Ruml) zachraňuje Honzíka (Jenda Čadil) z bazénu a následně z něj vyleze, má vlasy od vody „učesané“ směrem dolů, v dalším záběru je má učesané na stranu a pak zase dolů. (griph)
  • Karel (Vladimír Polívka) používá vozík ORTOSERVIS AS 01. Nicméně tento vozík by vozíčkář jeho postižení asi nepoužil (je to vozík pro začátečníky). Také z podsedáku, který používá, by měl nejspíše dekubity (prosezeniny). (bandolier.wz)

Súvisiace novinky

Zažijte Vary naostro!

Zažijte Vary naostro!

30.06.2022

Ostrý bude již samotný start. Kapela Mig 21 vystoupí posílena o šedesátičlenný orchestr Národního divadla a dvacetičlenný sbor Národního divadla pod vedením dirigenta Jaroslava Kyzlinka. Tím ale… (viac)

Reklama

Reklama