Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tragická ztráta, zahrada pod nadvládou drzého ptáka a manžel, který už neví, jak dál. S touhle ženou se teď život zrovna nemazlí. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (30)

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Je zajímavé komedianty Chrise o´Dowda a Melissu McCarthy sledovat ve vážném tématu, byť si vtipné momenty stejně neodpustili. Špaček je nicméně ve výsledku stejně taková ta klasická rodinná depina. Smutný příběh, který má to štěstí, že se jmenuje Špaček, a že tu zásadní roli má i jeden nejmenovaný opeřenec. Hned se na ten smutný námět kouká tak nějak líp. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Melanchólia, sentiment a pátos. Asi tak by sa dal zhrnúť tento film. Melissa ukázala, že nie je len komická postavička, ale dokáže zahrať aj dramatickú rolu. Lilly a Jacka mi bolo v tomto príbehu poriadne ľúto, ale mal som pocit akoby sa to celý čas točilo stále dokola a dokola o tom istom. Jediné, čo bolo dynamické, tak to bol akurát ten otravný škorec, ktorého sa Lilly chcela za každú cenu zbaviť, až do kým ... No veď si to pozrite sami. Ale nič extra skvelé nečakajte. Mňa osobne tento film neupútal, 2*. ()

Reklama

Marze 

všetky recenzie používateľa

Na tohoto ptaka nestoji za to se divat. Film o souzeni a zrade. Pritom ma seminkou dobreho filmu, mozna vic seminek. Dialogy nic moc. Pokud si presto chcete film zaradit do sve fronty, asi nejlepsi polozka na filmu je Melissa McCartny, ktera zde nema zadna omezeni i kdyz vse,co ji obklopuje je bezcenne. ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

Depresia pre celú rodinu. A jeden z tých filmov, ktorému najviac škodí to, že na tú vážnejšiu strunu nehrá o niečo intenzívnejšie. The Starling síce pojednáva o vážnej téme straty dieťaťa, ale neustále zbytočne balancuje medzi komédiou a serióznou drámou a tak vo výsledku neponúka plnohodnotný zážitok ani z jedného žánru. Občas dokáže byť až kruto pravdivým filmom, občas zbytočne infantilným (celá zápletka s digitálnym vtákom tu je zbytočne a pôsobí až prehnane naivne) a Mellisa McCarthy stále hraje Melissu McCarthy. Neurazí, nenadchne, ale od Theodora Melfia by som po vynikajúcom St. Vincent čakal rozhodne viac. CELKOVO: 6/10 (mňa našťastie nie, ale pokiaľ vás svojim herectvom otravuje Melissa McCarthy, tak si jeden bod strhnite, nepredvádza tu nič iné než v predošlých filmoch) ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Ďakujem za varovanie od Jara Krafcika, pretože ja Melissu McCarthy naozaj nemusím. Ale na prekvapenie sa tento film dal celkom zvládnuť. Napriek ťažšej téme ohľadom zlého psychické stavu, depresií či myšlienok na samovraždu sa podarilo tento film odprezentovať s ľahkosťou a pozitivitou. Priniesol také malé posolstvo, že všetko sa dá prekonať. A v tom vidím prínos. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčelo se v New Yorku (USA) a v Calabasasu (Kalifornie, USA). (SONY_)
  • Približne v 1:15:00 po zranení vtáka dáva v jednom zábere doktor svetlo od seba na pravú stranu. Hneď potom ale vo všetkých ostatných záberoch v tej scéne má svetlo stále pri sebe. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama