Reklama

Reklama

Ukryté dítě

  • Taliansko Il bambino nascosto (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Gabriele Santoro žije v dělnické čtvrti Neapole a je učitelem klavíru. Jednoho rána, když se holí, zazvoní u jeho dveří kurýr. Muž otevře a běží si umýt obličej. Mezitím se do jeho bytu vplíží desetiletý chlapec, který se chce schovat uvnitř. "Il maestro" - jak mu říkají v sousedství - si to uvědomí až pozdě večer a vetřelce rychle pozná. Je to Ciro, který žije s rodiči ve stejném domě. Na otázku, proč utekl, neodpoví. Gabriele se mu však rozhodne pomoci a ukryje ho u sebe doma. (Cinemax)

(viac)

Videá (7)

Trailer

Recenzie (4)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Zachytenie vzťahu starého pána a mladého chlapca, skrývajúci sa u neho, nedopadlo zle. Ale ku vedeniu príbehu, rozloženiu dynamiky a hlavne k tomu záveru by mala byť venovaná väčšia pozornosť. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Reklama

HorrFi 

všetky recenzie používateľa

Timhle se mi Italové/Francouzi trefili do chuti, protože ten námět mi přijde jako jeden z nejoriginálnějších za poslední roky v rámci dramat, ale druhá půlka už mě bohužel trochu nudila.. jsem rád, že jsem ten film svým desátým hodnocením poslal z ,,šedý" zony do modrých čísel.. ()

Janega 

všetky recenzie používateľa

Filmy o budovaní vzťahov medzi rozdielnymi ľuďmi mám rád, či už ako drámy alebo komédie. A pokiaľ je film kvalitný, rád si ho pozriem aj viackrát. Ukrytému dieťaťu však chýba trochu tempo. 3/4 filmu sledujeme spolunažívanie dedka a chlapca, no miesto nejakého vyvíjania vzťahu to prešlapuje na mieste. Potom sa to filmári snažia rýchlo dohnať, no moc som tomu neveril, chýbala tam tá chémia medzi postavami. Vyzdvihnúť musím záver, kedy sa vyhli klišé šťastnému koncu. ()

Galéria (39)

Reklama

Reklama