Reklama

Reklama

Život a Beth

(seriál)
Trailer
USA, (2022–2024), 9 h 44 min (Minutáž: 23–37 min)

Tvorcovia:

Amy Schumer

Hrajú:

Amy Schumer, Violet Young, Michael Rapaport, Michael Cera, Kevin Kane, Susannah Flood, Rosebud Baker, Laura Benanti, Kate Berlant, Murray Hill, Larry Owens (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(20)

Obsahy(1)

Bethin život by na papieri vyzeral celkom dobre. Pôsobivý pre všetkých, s ktorými vyrastala. Ako predajkyňa vína si vie zabezpečiť slušné živobytie. Je v dlhodobom vzťahu s úspešným mužom a žije na Manhattane. Keď náhla udalosť prinúti Beth zaoberať sa svojou minulosťou, jej život sa navždy zmení. prostredníctvom retrospektívnych spomienok na svoje dospievajúce ja sa Beth začne dozvedať, ako sa stala tým, kým je, aj to, kým sa chce stať. Vydáme sa na jej cestu k budovaniu lepšieho, odvážnejšieho a autentickejšieho života. Naučí sa vyjadrovať samu seba a žiť cieľavedomým spôsobom. Výlet po uličke spomienok je silným zdrojom traumy, komédie a posunu vpred. (Disney+)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (2)

zazka 

všetky recenzie používateľa

Podarená séria o Beth, ktorá si po smrti matky dáva život dokopy. Zapla som to s predsudkami, ale vlastne sa už blížim ku koncu prvej série a chcem to sledovať ďalej. Nebudem vás klamať, obľúbia si to asi skôr ženy, dokonca som tam našla pár vyslovene "ženských vtipov", ktoré možno mužom ani nedôjdu. Ďakujem Amy Schumer, dokázala si, že aj ženy sa vedia zasmiať na svoj účet a to aj v najťažších životných okamihoch. Všimla som si dokonca aj nenápadný, ale pekný soundtrack, budem sledovať, ako sa ďalej rozvinie. ()

KR4T4S 

všetky recenzie používateľa

"I'm fine." Nečekaně dramatičtější komedie s pointou v závěrečných titulcích, která tomu přidává další plusové body. Velmi povedená věc od Amy Schumer. ()

Reklama

Galéria (24)

Reklama

Reklama