Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Edward (Johnny Depp) je výtvorom starého vynálezcu, ktorý však zomrel skôr, ako ho stačil dokončiť a nahradiť dômyselnú konštrukciu ostrých nožníc ľudskými rukami. Edward zostal úplne sám v chátrajúcom hrade a ktovieako dlho trvalo, kým ho celkom náhodou objavila podnikavá zamestnankyňa kozmetickej firmy Peg (Dianne Wiestová), ktorá sa nad ním zľutovala a vzala ho so sebou do mesta. Hoci Edward vyzerá ako nejaké hrozivé monštrum, v skutočnosti je dobrácky, milý a veľmi plachý. čoskoro si získa uznanie a obdiv svojím strihačským umením, či už ako záhradník alebo kaderník. Lenže, ako to už chodí, sú medzi nami aj ľudia závistliví a zlí, ktorým chlapcova obľuba nedá spať, najmä keď si všimnú náklonnosť, ktorú prejavuje k príťažlivej mladej Kim (Winona Ryderová), ktorá je jediným človekom, ktorý mu rozumie... (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Indominus

Indominus (hodnotenie, recenzie)

Do prdele!

Dnes, 27.12.2015, se po dlouhé době (na Prima Love) kouknu na oblíbený film a zas ho nějaký čurák zkurvil novým a příšerným dabingem! Ten původní byl skvostný! Hlavně že W. Ryder dabuje mrdka Plekancová/Vondráčková (Jinak ji jako dabérku můžu/jen jako dabérku/) a další hnusy! Už posrali Čelisti, co dál?!???

sara93

sara93 (hodnotenie, recenzie)

duckman

Podle mě má tenhle film svoje kouzlo a taky bych se bála , že by ten další díl byl fiasko , ale zajímalo by mě jak to bylo s Edwardem dál :) . 

peiton

peiton (hodnotenie, recenzie)

duckman

Ok ja beriem tvoj názor.Ale %-tá vpravo hore vravia nekompromisne v jeho prospech.Zaslúži si také umiestnenie asi právom,nemyslíš?

peiton

peiton (hodnotenie, recenzie)

sara93

A to je možnože aj dobre,niekedy tie pokračovania bývajú riadne fiasko,ale to sa už pri tomto nikdy nedozvieme.Ale taký remake by nebol možno zlý.Mal by im niekto pripomenúť,že aj takýto klenot medzi filmami je a zaslúžil by si možno oprášiť "starý kabát" :)

peiton

peiton (hodnotenie, recenzie)

Toto je asi jediný film,kde mi Depp nejak zvlášť nevadí.Ani mi to tak nepríde,že je to vlastne on.Ale to je docela logické vzhľadom nato ako tam vyzerá..

duckman

duckman (hodnotenie, recenzie)

Laury

Nevim jestli jsem vubec kdy videl, film, ktery jsem si samozrejme dobrovolne nasel a pustil, a ktery by me vysiral vic nez tahle iracionalni blaboliva zvracenost :DDD Vsechno to  jako obvykle zacalo dobry hodnocenim a skoncilo 10 minutovym koukanim do steny s otazkou co se stalo :DDD

haillie

haillie (hodnotenie, recenzie)

Skladatelka Danny Elfman uvedla, že pro tento film nejraději skládala hudbu ze všech filmů, do kterých kdy hudbu skládala. (bfa) /// skladatelka? no proboha

rounen

rounen (hodnotenie, recenzie)

Dlee: nejsem si jistý, ale je možné že starý dabing byl jen ve stereu 2.0 a ten novej dabing už v 5.1

Dlee

Dlee (hodnotenie, recenzie)

-Dawe-

  - Je předabovaná a docela mě tím nasraly.

Byl sem zvyklej na ten starej dabing a proto sem to ihned vypnul.

-Dawe-

-Dawe- (hodnotenie, recenzie)

Zdá se mi to, nebo je ta verze co teď běží na primě předabovaná?

Dejna

Dejna (hodnotenie, recenzie)

rounen: Naprostý souhlas, střihoruký edward je má nejoblíbenější pohádka, pouštím si ji snad každou zimu :-)

rounen

rounen (hodnotenie, recenzie)

k tomuto filmu není co psát,prostě atmosféra zámku se zahradou,a hudba neskutečná...hodnotil bych to za 7* prostě nad max...to místo kde se to točilo,vždycky mě lákalo se tam někdy podívat,tak uvidíme...

terulka

terulka (hodnotenie, recenzie)

Tomuto filmu jsem zpočátku moc nevěřila, ale od první chvíle, kdy se dojatý a lidmi poznamenaný Edward dostal do ulic města, byla to pro mně dokonalá podívaná. Zase mi jednou bylo hezky smutno. A ne zrovna každý teenager by byl okouzlen tak jako já :)

Germanotta

Germanotta (hodnotenie, recenzie)

Tento film som videla prvýkrát ked som bola ešte malé dieťa, odvtedy sa zapísal do môjho srdca. Podla mňa je toto jedna z najlepších polorozprávok vôbec, jednoduchý príbeh muža ktorý chce byť len normálny človek. Tim Burton je čistý génius...

Mandalorian

Mandalorian (hodnotenie, recenzie)

Originální a krásná podívaná. simoneck: Nic se neděje ? No tak jasný, není to Armageddon. Vypráví o příběho no... asi zčásti i člověka. A vypráví o tom výborně. Co se tam děje ? Střihoruký Edward žije svůj příběh, který je život.

Súvisiace novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (viac)

Tim Burton uvede v Praze hudbu ze svých filmů

Tim Burton uvede v Praze hudbu ze svých filmů

01.03.2014

Americký filmový režisér, scénárista a výtvarník Tim Burton v Praze 25. března 2014 uvede koncert filmové hudby svého dvorního skladatele Dannyho Elfmana, Oba tvůrci se ojedinělé události osobně… (viac)

8th KRRR! – 70MM Film Fest Krno

8th KRRR! – 70MM Film Fest Krno

05.04.2013

Jedinečnou možnost vidět na velkém plátně tituly jako Hello, Dolly!, Star Wars: Epizoda VI – Návrat Jediů, 2010: Druhá vesmírná odysea, Mistr, Střihoruký Edward, Smrtonosná past a další budou mít… (viac)

Depp a Burton v říši divů

Depp a Burton v říši divů

09.08.2008

Filmový svět zná spoustu dvojic. Momentálně dost možná nejznámější a bezpochyby nejvytíženější jsou Johnny Depp a Tim Burton. Jejich spolupráce začala už v roce 1990, kdy spolu natočili Střihorukého… (viac)

Reklama

Reklama