Reklama

Reklama

Obsahy(1)

James Arness opäť vyráža na cesty v úlohe amerického maršala Matta Dillona, ktorý sa preslávil vo westernovom seriáli Gunsmoke (1955-1975).  Maršal Dillon dostane list od Mike Yardnerovej (Michael Learned), ženy, s ktorou sa stretával v dávnej minulosti. Mike ho prosí o pomoc, pretože jej dcéru Beth (Amy Stock-Poynton) uniesol jeden z Geronimových (Joaquín Martínez) bojovníkov známy pod menom Vlk (Joe Lara). Tiež mu prezradí, že je Bethiným otcom. Matt sa v sprievode armádneho vyzvedača Chalka (Richard Kiley) vydáva po Vlkových stopách. Vezme si so sebou dvoch indiánskych chlapcov, patriacich do Geronimovej družiny, ktoré zajala americká armáda. Dúfa totiž, že sa mu podarí vymeniť Beth za nich. Z chlapcov sa však vykľujú Geronimovi synovia, a preto ich generál Myles (Hugh O'Brian) chce popraviť na výstrahu ostatným. Matt a Chalk im pomôžu z pevnosti utiecť a vydávajú sa s nimi do púšte, kde sa vraj nachádza Geronimov tábor. (Incantator)

(viac)

Recenzie (2)

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Na televízny film, ktorý ťaží zo slávy staršieho seriálu, je to prekvapivo akčné a nabité dejom. Scéna s pitím pomiešaných pohárov, z ktorých jeden obsahuje jed, je dokonca výborná. Fanúšikovia žánru, ktorí majú radi westerny v klasickom balení, si kľudne môžu pridať jednu hviezdičku. ()

sud 

všetky recenzie používateľa

Gunsmoke: Poslední Apač. Na televizní poměry opravdu velice kvalitní záležitost, která by se chvílemi mohla měřit i se špičkou TV westernu - "Osamělou holubicí". Nejzajímavější scénou je ta s poháry, jak již zmínil Cervenak. 80%. ()

Reklama

Galéria (5)

Reklama

Reklama