Reklama

Reklama

S podporou celebrit: Nové auto

(relácia)
  • USA Celebrity IOU: Joyride

Obsahy(1)

Ant a Cristy pomáhají Tonymu Hawkovi obdarovat vedoucí kanceláře dokonalým zážitkem z kempování. Do obytného vozu VW ze staré školy přidají moderní vymoženosti... Ant a Cristy pomáhají Jamesi Marsdenovi pro jeho švagra zkombinovat klasickou „pozemní jachtu" Buick Electra 255 z roku 1963 s luxusním vozem budoucnosti... Mary J. Blige chce překvapit svou důvěryhodnou asistentku. Ant a Cristy pomáhají upravit interiér Range Roveru Velar pomocí luxusních textur a výrazných barev. (Discovery Channel)

(viac)

Recenzie (2)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Viacmenej súhlasím s Maťom. Aj keď som mal vo Wheeler Dealers Anta radšej ako Edda, tak ako líder relácie to proste neutiahne. Videl som len diel s Danny Trejom a ten sa mi celkom páčil. Jedna v ňom bolo tak akurát vyváženie hranie na city a oprava auta pre super duper Dannyho napraveného kamaráta. Dokonca aj Danny si prišiel pri oprave zašpiniť svoje biele tričko. Len to poskakovacie auto ma dvakrát nenadchlo. Neviem čo to majú za fetiš tí mexičania, že ich autá musia buď lízať cestu alebo na druhej strane poskakovať jak šialené. Takže relatívne vysoké tri hviezdy dávam hlavne za to, že táto relácia stojí na hosťovi. Danny to utiahol, ale tých ostatných by som asi nedal. 5/10. ()

m.a.t.o. 

všetky recenzie používateľa

Ant je sympaťák a zručný mechanik, ale jeho nový program má jeden zásadný problém. Je to totiž typická americká pičovina, kde americká celebrita akože pomáha zrenovovať auto pre nejakého svojho známeho, ktorý si to strááášne, ale stráášne zaslúži. Polku relácie (toho na konci obdarovaného človeka) ospevujú, ale z renovácie auta veľa neukážu. Ak ste si Anta obľúbili vďaka Wheeler Dealers, tak Celebrity IOU: Joyride je pravý opak. Čiže pre mňa strata času. 25 % ()

Reklama

Galéria (12)

Reklama

Reklama