Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tri dni pred univerzitným zápasom roka v národnom futbalovom šampionáte hviezdny rozohrávač LeMarcus James (Stephan James) a spoluhráč Emmett Sunday (Alexander Ludwig) podnecujú štrajk a hrozia, že na zápas nikto nenastúpi, pokiaľ nebudú splnené ich požiadavky na spravodlivú kompenzáciu, rovnosť a rešpekt voči športovcom, ktorí ohrozujú svoje telo a zdravie pre svoje školy. Pár hodín pred zápasom má hlavný tréner (J.K. Simmons) len málo času, aby zachránil alebo zničil systém, ktorý funguje na vysokých školách ohľadne športu. (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Nuda o americkom futbale na univerzite, nič pre bežného našinca. Riešia sa tu otázky, ktoré možno trápia Američanov, nám sú maximálne vzdialené. Pre mňa totálna strata času a Uzo Aduba je fakt obluda a ešte aj tak hnusne hrá. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

podprůměrné drama o dvou univerzitních fotbalistech,kteří chtějí bojkotovat mistrovský zápas v zájmu lepších podmínek.Americký fotbal je v našich končinách spíš okrajová záležitost a ten univerzitní je úplný underground,takže klasickému divákovi to zas až tolik neřekne.Na jednu stranu jde o pochopitelné jednání studentů,protože i školní fotbal je velký byznys,na tu druhou ale film přichází s křížkem po funuse,protože v současnosti může i takový fotbalista podepsat smlouvu a být za svoje výkony ohodnocen jako profi hráč...40% ()

Reklama

Galéria (9)

Reklama

Reklama