Reklama

Reklama

Ženy a vrah

  • Francúzsko Les Femmes et l’assassin (viac)

VOD (1)

Obsahy(1)

Dokument o policejní velitelce, matce zavražděné dívky a o jejich neúnavném úsilí dopadnout a usvědčit sériového vraha, který v 90. letech terorizoval Paříž. (Netflix)

Recenzie (8)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Matka a policajná veliteľka v jednej osobe síce bola neúnavná, ale dokument teda únavný je. Hudba uspáva a naozaj to nemá ani trocha dramatičnosti. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Pokial by mal niekto záujem vidieť celovečerný film, ktorý sa zaoberá dolapením sériového vraha Guya Georgesa, odporúčam výborný snímok: “L Affaire SK1”. Čo sa tohto dokumentu týka, áno, nie je tak dramatický, ako býva pre Netfix zvykom, no v porovnaní s projektmi od “ID” je toto doslova emocionálna delikatesa. Ja osobne sa však v prípade krimi doku od Netflixu spolieham na dávku autenticity, ktorá bohužiaľ v tomto prípade ani z ďaleka nenapĺňa očakávania, v aké by jeden dúfal. Z miesta činu takmer nič, priebeh dokazovania na súde mi prišiel trochu odseknutý (mohlo toho byť viac), pričom v spomínanom filme je podaný ďaleko dramatickejšie, a tak mi nezostáva nič iné ako skonštatovať, že toto je čistý, bohapustý (o trošičku lepší) priemer .. ()

rublik05 

všetky recenzie používateľa

Nesmírně zajímavý projekt, který je však totálně utopen díky neskutečně nudnému zpracování a absenci jakékoliv dramatizace. Na jednu stranu zde máme výpovědi nejen policistů, ale i různých účastníků soudu, kteří vypráví své zážitky a popisují, co se tenkrát stalo, jak se to celé událo. Velká škoda, že tvůrci vůbec nepracovali s nějakým napětím či postupnou gradací, absolutně se vykašlali na kvalitní hudební doprovod, který by dokument vytáhl minimálně o třídu výš. Ubrat na stopáži, pohrát si s poutavostí a byl by to parádní projekt. 4/10. ()

Reklama

Reklama