Reklama

Reklama

Rozlučka

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pět kamarádů si vyrazí na výpravu do divočiny, kde se brzy dostanou do hledáčku záhadného střelce. A zoufalý boj o život začíná. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (67)

mdf odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak to byla opravdu velká ale velká debilita. 5 frajerů,jeden má rozlučku a jdou do lesa kde je někdo začne zabíjet, pokud čekáte nějaké originální zabíjení tak na to zapomeňte. Tohle je ale hodně nízkorozpočtový brak kde herci, spíš postavy hraji za buřtguláš a a kvůli úspoře peněz to točili na mobil. ()

Diaconix 

všetky recenzie používateľa

Tak to mě oser bo už sem par cypovin zkuknul, ale po tomto ja nevim co mam řect. Jak sem čuměl na ty pajtašky jak běhaju po lese jak šileni, tak se ani nedivim, že dojčaci prohrali obě valky. “Vypadáte vážně dost vyčerpaně. Moje rozlučka se svobodou.  Brzo se žením.” Ha ha ha. Ti tragedi beztak nebyli na vojně bo take neschopne ignoranty vychovala určitě germanska modra knižka. Na stopro by to měl lovec horši jak by musel ulovit 5 želv. Jedna hvězda, že misto čokolady tu hraje ťaman. Zdař buch! ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Asi ten najhorší nemecký film za poslednú dobu. To, že bol dej jednoduchý by ani nevadilo. Len panebože, niečo tak stupídne človek len tak ľahko nevidí. Parta piatich chlapov si nevie rady so ženskou s flintou. Pritom tých možností čo tam bolo.... Len utekajú ako splašené zajace a žienka sa vždy akoby zázrakom objaví na tom pravom mieste. Aj pointa bola ako pre škôlkarov. No skratka, film bez rozumu. 20/100 ()

tomando1 odpad!

všetky recenzie používateľa

Stačilo pridať pár skečov a bola by z toho pozerateľná hororová paródia. Takto je to exkrement, ktorý sa tvári, že je zlatá tehla. Logická pustatina, facepalm-ová odysea.  To že Netflix vypustil tento gringe fest je naozaj ako ťahanie kravy zo žumpy. Ponaučenie z tohto hnoja je, pozor na mamičky v lese. Nikdy nevieš či práve tá, ktorú stretneš nemá elitný výcvik sniperov v americkej armáde a či v Afganistane nestrieľala z 2km muchy krúžiace nad zdochnutými kozami. ()

Aguirre 

všetky recenzie používateľa

Novodobi filmari si s neprijemnym vynalezom mobilnych telefonov poradili originalne....signal proste nie je a nebude do konca nahanacky. A to bez ohladu na to, ci ste na Sahare, alebo v srdci Europy....a este jedno poucenie, nikdy netreba podcenovat silu uzialenej matky. No a napokon, ak ako alfa samec zvitazite, tak vlastne ste prehrali...okrem zleho brata ste ostali uprostred nicoty (Nemecka) bez signalu sam a zraneny. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčení filmu probíhalo v listopadu a prosinci roku 2020. Natáčelo se v Národním parku Saské Švýcarsko, který se nachází v Německu. (SONY_)

Reklama

Reklama