Reklama

Reklama

Colpi di luce

  • USA Light Blast
Trailer

Obsahy(1)

Šílený vědec vynalezl smrtící laserové dělo, napájené pomocí různých zdrojů, které vše taví jako vosk. Vědec hrozí, že zničí San Francisco, pokud nedostane výkupné 20 milionů dolarů. Zastavit se ho snaží neohrožený policista Eric Strada. (Karlos80)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

Karlos80 

všetky recenzie používateľa

Eric Strada jako neohrožený policista který se snaží ochránit San Francisco před šíleným vědcem, které ohrožuje město speciálně sestaveným laserem (napájeným ze zdrojů jako bilboardy, dopravní značky, časomíry na stadionech, atd), který všechno taví na kost. Následky jsou ničivé a katastrofální. Solidní akční/scifi/terrorist béčko z 80s, které obsahuje téměř všechny žánrové atributy (včetně sleazy a kýče) a vy byste se rozhodně neměli nudit, tak jako já ne. Velké scény napříč úžasným San Franciscem (vždy záruka dobré podívané a zábavy), příjemná rychlá akce, velmi dobře natočené honičky a pronásledování a lá Bullit, přestřelky tu jsou místy docela krvavé, poutavý hudební doprovod bratří De Angelisů, a nebezpečný laser, po kterém vše teče jako vosk a pak už zbude jen ta kost. Opět velký Castellari, v této velké zábavné nízkorozpočtové jízdě, podobně jako tomu bylo v polovině 70 let u zločineckých filmů. ()

raimi 

všetky recenzie používateľa

Zábavnej, krystalicky čistej eurotrash. Šílenej vědec s laserovým dělem tavící lidi na kaši, automobilový honičky s pouštní buginou ve městě, krvavá přestřelka s brokárnou a echt osmdesátková hudba bratří Angelisových. Boží. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Kryštalicky blbé svižné, ale neskutočne fádne a nudne natočené béčko v ktorom macho policajt vyšetruje šialený prípad o zlom vedcovi s paprskometom, ktorý všetko komicky kreslene roztaví. Je tu síce kopa akčných scén, ale sú sterilne natočené. Záber na chlapíka jak strieľa a protizáber jak niečo trafí atď. Nič nápadité tu nie je. Len občas nejaký chudák kaskadér predvedie nejaký pekný kúsok. Ale to bolo v tej dobe samozrejmosť. No a po hereckej stránke tu tiež nikto s trochou charizmy nie je. Ani na strane záporákov alebo klaďakov. Proste nuda. 3/10. ()

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

U podobných srágor človek vždy tajne dúfa, ale nikdy nečaká že budú naozaj zábavné. Niekedy sa to však stane, ako v tomto konkrétnom prípade. Nie je to žiadne kinematografické veľdielo zapísané v historickom anále, ale hneď na úvod sa tam roztečie párik milencov ako voskové figuríny pôsobením lúča skazy šialeného profesora a hneď potom hrdina v slipoch vystrčí zbraň z kuracieho zadku na podnose a postrieľa pár buranských bankových lupičov. No a tak je to celý čas, na deji moc nezáleží, hlavne že sú tam dosť krvavé prestrelky, automobilové naháňačky kde chudáci civilisti uhýbajú zbesilým vehiklom aj bitka v márnici s karate ženskou čo nakope hrdinu do rozkroku. Taktiež mu zabijú frajerku a tak musí postrieľať ešte viac špatošov, rozdať si to s buldozérom a uháňať rozjuchaným kaskadérskym štýlom San Franciskom v bugine krorú by určite chceli Bud s Terencom. Takže aj keď si moc nepamätám dej, akcia pobavila a to nemôže povedať veľa podobných filmov. ()

vegetol.mp 

všetky recenzie používateľa

Krystalicky blbý, ale svižný a super zábavný akční béčko z 80. let, ve kterým jde v první řadě o akci a dialogy jsou jen doplněk, aby se neřeklo. Výhrady by se sice našly, ale tohle je doopravdy film, ve kterým se tvůrci snažili, aby divák dostal za svoje prachy podívanou a ne jen nudný kecy. Jo a Eric Estrada je překvapivě solidní akční hrdina. ()

Reklama

Reklama