Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nádejná lyžiarka Jill Kinmont (Marily Hassettová) zostala po úraze pripútaná na invalidný vozík. Zrazu musela prekonávať celkom iný druh kopca musela sa dostať z totálnej bezmocnosti, beznádeje a depresií k tomu, aby dokázala aj napriek nešťastiu naplniť svoj život a nájsť jeho zmysel. S pomocou rodiny, priateľov a najmä neobyčajného priateľa Dicka Bueka (Bean Bridges) Jill zápasila s osudom a pokúšala sa zdolávať svoj vlastný kopec. Nebola to však jej posledná rana osudu Niekoľko rokov po smrti Dicka Bueka (Bean Bridges) a otca Jill s mamou odchádza z Los Angeles, aby mohli tráviť leto v ich rodnom mestečku v Kalifornii. Prenajmú si letný dom od príťažlivého muža, vodiča náklaďáku, Johna Bootheho (Timothy Bottoms). Ten Jill okamžite zaujme, len si to nechce priznať. Náklonnosť k nemu si vôbec nepripúšťa. Napriek tomu sa obaja do seba zaľúbia. Lenže obrovské obavy a strach, ktorý ju prenasleduje od vtedy, čo jej priateľ zomrel, veľmi sťažujú a komplikujú nový, čerstvo sa rozvíjajúci vzťah. Jill sa obáva, že nemá právo na lásku. I keď Johna miluje, domnieva sa, že ho nemôže mať (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (4)

majo25 

všetky recenzie používateľa

Jednotka môže stavať na dramatičnosti a tragédii, dvojka už však žiadne dramatično neprináša. Je to len ľubostná telenovela, v ktorej postavy riešia iba svoje vzťahové veci. Každý do hlavnej postavy hudie, ako je osamelá, ako si má niekoho nájsť - proste mimo reality. Vyslovene nuda to nie je, ostali aj rovnakí herci v prípade dcéry a matky, ale chýba tomu príbehová nadstavba a silná tragická zložka z prvého filmu. ()

Reklama

Tommassi3 

všetky recenzie používateľa

Při sledování tohoto filmu jsem si říkal, proč by měl mít vlastně jeden člověk v životě až tak hrozivou smůlu.. Působivé drama jednoho nelehkého lidského osudu.. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama