Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mali svoj perfektný domov, až jedného dňa sa všetko zmenilo a do dažďového pralesa vpadlo zlo. Koralový had Zaina sa rozhodol, že všetkých obyvateľov pralesa vyženie a všetko zničí. Ale Zaina nepočítala s tým, že sa jej niekto odváži postaviť na odpor. Traja výnimoční hrdinovia - nosáľ koati menom Nachi, nebojácny motýľ monarcha Xochi a hyperaktívna sklenená žaba Pako sa jej nezľaknú a vydajú sa na dobrodružnú cestu, aby Zainu zastavili a svoj domov ochránili. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

majo25 

všetky recenzie používateľa

Moderný, svieži dobrodružný animák s veľmi sympatickou animáciou, ktorá sa v čomsi môže rovnať aj tým americkým. Na rodiný formát je tu dostatok vkusného humoru, ktorý dokáže celkom pobaviť, aj keď chytať bruchá si asi nikto nebude. Výpravný príbeh o záchrane kamarátov a nájdení "rodiny" síce smrdí tradičným klišé, originalitu ale nájdeme taktiež, už len tým, že hrdinami i vedľajšími zvieracimi postavičkami sú menej typické zvieratká. Pre mňa veľká spokojnosť, aj keď drobné problémy by sa našli, nízke hodnotenie preto určite nezaslúžené. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Úplná tragédia to nebola, problém je však v animácii, kde krásne ostré farby vystupujú do popredia, postavičky pekne vidieť, no pozadie je slabučké, bez koloritu, akoby sa vystupovala pred nejakým plátnom. Takže rozpočet predpokladám nulový, ale úplne márne to teda nebolo. ()

Reklama

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Na mexický animák obstojné. Nosál a žába hledají  nosálovu rodinu ten motýl je tam zbytečný a skoro vůbec jim nepomůže objeví se tam tak 10 minut  do toho pomáhají svému kmenu , který vede hadice co  chce slabé nechat umřít a nechat si jen ty silné nebo o co jí šlo nevím.  Jsou daleko horší animáky v distribuci než tohle 60 procent. ()

Galéria (16)

Reklama

Reklama