Reklama

Reklama

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Policajný vyjednávač Dano Andrik sa snaží zabrániť rodinnej tragédii. Zúfalý otec okrem seba vážne ohrozuje aj dve deti. Napriek príkazom nadriadených sa vyjednávač riadi vlastným pocitom a riskuje. Rozhodne sa správne? Minister obrany má naplánovanú účasť na samite V4. Jeho ochranka však zlyhala, minister sa stal obeťou únosu. Hlavným podozrivým je jeho syn Miloš. Súčasťou neskoršej rukojemníckej drámy súvisiacej s ministrom obrany je aj Lena, tehotná priateľka vyjednávača Dana. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (32)

Amonasr 

všetky recenzie používateľa

Napínavý politický thriller srovnatelný s vyspělými západními produkcemi a bohužel realisticky okořeněný špinavým politickým zákulisím na těch nejvyšších úrovních, kdy za drátky tahají bohaté korporace. Stejně jako západní produkce pracuje s obrovskou nadsázkou v jednání postav i se spoustou stěží uvěřitelných akčních scén a překvapivých zvratů. Pokud to nevadí u zahraničních produkci, proč by to mělo vadit u slovensko - české? Taková už je zkrátka současná tvář tohoto žánru globálně. Dobře profesionálně zvládnutý počin - nic víc, ale ani nic míň. ()

Anet21 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

⚪️Extrém. Toto bolo treba nakrúcať v koprodukcii, pričom si ale pri tej koprodukcii nikto nevšimol, ako slabo je to naskriptované. Tak, ako sa hovorí, nevadí, že herci a štáb nič nevybavili, hlavne, že sa aspoň zabavili. Odporúčam pozrieť si namiesto tohto prvú sériu 24 hodin. Síce to má viac dielov ako toto, ale pri Ultimáte sa aj osem dielov javí ako subjektívnych dvadsať…⚪️ ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Napínavé až do konca. Napínalo ma totiž pri predstave, že by Diana Mórová svoje vráskavé ňadro ukazovala opakovane. Našťastie sa tak stalo len raz, ale predsa len strach tu bol permanentne. Tá ženská totiž zo strachu z kalendára nerobí nič iné, len sa snaží divákov preľstiť, že ona je ešte vlastne mladica. Inak ide o príliš prekombinovanú a prepolitizovanú záležitosť, také hranie sa na Ameriku, pritom v rámci tej akčnosti nemáme ani na Vietnam. Trápne bolo tiež angažovanie nehercov do podstatných rolí. Attila Végh sa ešte dal zvládnuť, hlavne nemusel rozprávať, takže sa to dalo vydržať. Ale taký Tomáš Palonder, to bola hrôza. Nielen vidieť, ale hlavne počúvať. ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

Asi po třetím díle jsem dost nahlas uvažoval o konci seriálu v mý televizi. Nakonec zvítězila zvědavost jak tvůrci naložej s timhle pitomým spletencem. Obrovský množství postav, který se svým jednáním za zvuků rádobydrsný hudby snažej ze série udělat víc, než vlastně je. Koleník je prakticky ve svým projevu spíš jak fetka, Bahul zcela na smrt unavenej, a některý činy jedinců hereckýho ansáblu volaj po pomoci nějakýho zkušenýho scénáristy. A možná i doktora léčebny. Konec je pak takovej jako že už je toho dost. Vypněte už ty kamery. Dost nepovedený. ()

fabecc1222 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Někoho zřejmě napadlo, že cca 20 let po premiéře 24 hodin bude dobré přijít s tuzemskou verzí seriálu. Jak se však ukazuje, tak kamenem úrazu bude v našem prostředí nevypsanost tvůrců v tomto žánrů, takže veškeré dějové linky a zvraty spadají do kategorie těch nejzákladnějších a nejprofláknutějších klišé, které se v podobných věcech objevují. Tvůrci si tady na první dobrou ukrojili příliš velké sousto, a tak nezvládají kombinovat politickou a akční linku, představují obrovské množství vedlejších (a veskrze zbytečných) postav, jejichž dějové linky nemají žádné ukončení. Dobře zvládnutá technická stránka věci a velká výprava pak dávají směřování k nějakému akčnímu béčku, ale to asi nebyl hlavní záměr tvůrců. Herci si viditelně užívají, že můžou konečně hrát něco jiného, než klasické vztahovky, ale komplexně je to hlavně škoda velkého potenciálu, který se utopil v ambicích samotných tvůrců. ()

Galéria (172)

Zaujímavosti (2)

  • Do úlohy únoscu Korňana bol pôvodne obsadený Roman Luknár, ale po nakrútení niekoľkých scén musel zo zdravotných dôvodov odstúpiť. Typovo podobného náhradníka, ktorý by bol zaujímavý aj pre českých divákov, tvorcovia našli v Milanovi Bahulovi. [Zdroj: Eurotelevízia] (arkis)
  • Podľa slov režiséra je v tomto seriáli viac trikov ako v prvom Pánovi prsteňov – približne päťsto. Digitálne napríklad dodali tri poschodia na budovu nemocnice (v skutočnosti ide o sídlo TV JOJ na Kolibe) a kvôli bezpečnosti robili digitálne aj väčšinu výstrelov. [Zdroj: Eurotelevízia] (arkis)

Reklama

Reklama