Reklama

Reklama

Sweet Curse

všetky plagáty
Krátkometrážny / Horor / Romantický
Južná Kórea, 2021, 31 min

Réžia:

Kang Woo

Recenzie (5)

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Trevor to vystihol špičkovo. Nie toto nie je klasický horor, nič u nie je strašidelné. Toto je buzerantská show, kde v podstate hororový prvok aj príde, ale v podobe odporu, hnusu, zdesenia z toho, že sa človek musí kukať na šikmáčov, čo sa jebú do zadku, olizujú ako prasce, fajčia si vtáky. Tak áno, pre zdravého heteráka, je to horor. A zážitok, ktorých chce okamžite vymazať z pamäti. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

5 buzerantov sa hrá v gay bare s tabuľkou na vyvolávanie duchov...režisér celý svoj život túžil točiť gay porno no na poslednú chvíľu si to rozmyslel. Nezvyknem sa vyjadrovať ku komentárom iných, ale v dnešnej dobe, keď je v 95 percentách filmov LGBT (aj tých z Južnej Kórei) pre niekoho táto sračka predstavuje prelom v kinematografii...nuž moja milá, prelom by to bol ak by to týpek natočil v štáte s názvom Severná Kórea... ()

Andrea1717 

všetky recenzie používateľa

BL horor, už to samo o sebe je zvláštna kombinácia, na môj vkus zvláštna a na Kóreu odvážna. Aj keď ide o krátky film, chýbalo mi tam viac vysvetlení deja a vzťahov, dosť času vyplytvaného na "hlúposti" by bolo deju a jeho pochopeniu na prospech. ()

jiri.twist 

všetky recenzie používateľa

Příběh s duchařinou mě tentokráte tak nevzal, jak např. He´s Coming To Me, neboť zde byly i prvky hororu. Na druhé straně ale vše profi korejské a 100% gay, takže celkově spokojenost a času nelituji ... 6787 ()

Petra321 odpad!

všetky recenzie používateľa

V zozname "Nikdy viac" toho veľa nemám, ale toto sa tam bez váhania dostalo. Kombinácia BL a hororu neznie dobre, no námet samotný neznie až tak zle. Čo sa predsa môže pokaziť na duchovi, ktorý má niekoho strašiť, no namiesto toho sa doňho zamiluje? Hm, nerada to hovorím, ale úplne všetko. Kto dal tomuto vysoké hodnotenie, riadil sa iba jednou scénkou, ktorá je na Južnú Kóreu naozaj pokroková, no akosi mi unikol jej význam. Netvrdím, že duchovia v BL sú vyslovene zlý nápad, pretože napríklad He´s coming to me alebo He She it dokázali, že to nemusí byť pravda. Možno keby bol príbeh rozvinutejší, mal by omnoho väčší potenciál, lenže takto prišiel aj o to málo, čo mohol ponúknuť. ()

Reklama

Reklama