Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Modelingová agentúra je presiaknutá intrigami, zákernosťami, klamstvom a podrazmi. Iveta (Alžbeta Ferencová) dostáva od mamy balík, v ktorom je krucifix a dedičné šperky po babičke. Toto bohatstvo však z domu zmizne, známy je aj zlodej. Diana si chce siahnuť na život. Vyjde jej pokus o samovraždu? Adrián navrhuje Ivete, aby sa prihlásila so súťaže krásy MISS východné Slovensko. Iveta do dozvedá zlé správy o jeho zdravotnom stave a má veľké obavy, pretože je to jej jediný skutočný kamarát vo veľkomeste. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (7)

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Východniari nevedia po slovensky, správajú sa všetci ako sedláci, homosexuáli sú vrchol ľudskej existencie a keďže seriál ide v prime time, Markíze nevadí v plnej miere ponechať vulgarizmy ako "kurva" a "do piče". Veď sme tam dali do krúžku číslo 15, tak deti to určite v takom čase nebudú pozerať. ()

fabecc1222 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tímhle dílem zřejmě padla nějaká poslední naděje, že by to opravdu mohlo být ještě o Trebišově a životě v něm. Bohužel, přesměřování děje do Bratislavy byla scénaristicky osudná chyba a já už pomalu začínám ztrácet trpělivost s všemožnými karikaturními typy postav, které se postupně objevují. ()

earl hickey 

všetky recenzie používateľa

První díl mě bavil a těšil jsem se, jak to  bude pokračovat. Další dva byla slabota a po čtvrtém díle končím. Byla to komedie? Hodně trapná! Bylo to drama? Hodně špatné! Dál už se nedívám!!! ()

Reklama

Reklama