Reklama

Reklama

Shiny_Flakes: Náctiletý drogový baron

  • Nemecko Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Max S. prozradí, jak v pubertě vybudoval drogové impérium z dětského pokoje. Příběh, podle kterého vznikl seriál Jak prodávat drogy přes internet (rychle). (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (52)

janesX 

všetky recenzie používateľa

Vysmiatý chlapec, ktorý sa rozhodol po 4 a pol rokoch v base celý svoj jednoduchý kriminálny príbeh zrekonštruovať a dať ho na film. Dokument je spravený celkom kvalitne a jednoducho chronologicky s časom. Je ale príliš dlhý, ale aj keď je z veľkej časti takmer bez napätia, celkom rád som to dopozeral. Človek bude vždy robiť to, v čom je dobrý a čo ho baví a aj pre tohto hlavného hrdinu bude maximálne skľučujúce, ak sa bude musieť držať úplne bokom. Takže som už teraz zvedavý na "dvojku". ()

Pavlínka9 

všetky recenzie používateľa

Každý vyděláváme peníze jinak :D Jen si říkám, jak tohle prostě někdo dokáže...a ještě ke všemu v pokojíčku :D Sám :D V tu chvíli si říkám, kolik svého potenciálu nevyužívám :D Líbilo se mi, jak vytvořili to prostředí, ve kterém to tvořil a Max na mě působí jako hodně koncentrovaná osobnost a dost se obávám, že s tím jen tak nepřestane.... ()

Reklama

majec4 

všetky recenzie používateľa

Toto ma fakt prekvapilo. Pozrel som si to, lebo mi to Netflix tlacil do pozornosti. Cakal som ze to po par minutach vypnem. Podobne postaveny dokument som vsak este nevidel a celkom ma to oslovilo, kedze sa Max kompletne ucastnil na natacani. Za to, co dokazal si zasluzi urcitu formu uznania, no jeho pohlad na vec je kus pokriveny. Ved uznal mu to aj psycholog. Ta hodinka a pol ubehla rychlo a info obsiahnute vo filme ma dobre pobavili. ()

bublajsa 

všetky recenzie používateľa

Moje hodnocení prosím nechápejte jako sympatie k Maxovi nebo snad jako obdiv jeho kriminální činnosti.  I když jeho osobnost, inteligence a podnikavost mě svým způsobem fascinují. Až se mi chce říct - škoda takového talentu. Naopak byly chvíle, kdy se mi nad jeho samolibými úšklebky otevírala kudla v kapse. Plný počet dávám za zajímavé, chytlavé, poutavé a hlavně originální zpracování. Za čerstvý a neokoukaný způsob, jak dělat dokument. ()

Pethushka 

všetky recenzie používateľa

Jestli něčeho nejsem fanoušek, tak jsou to drogy. Dokument o Shiny Flakes mě ale kvůli mimořádnému zpracování a účasti samotného "průseráře" naprosto pohltil. V žádném případě ho nepovažuji za hrdinu nebo jakýkoliv vzor, a ačkoliv on se očividně vnímá jako úspěšný byznysmen, pořád je to ve finále jen do sebe zahleděný, až příliš sebejistý kriminálník. Příběh je to ale neskutečný, a tenhle dokument ho odvyprávěl skvostně. ()

Reklama

Reklama