Reklama

Reklama

Milan Lasica spieva na Konvergenciách 2021

(koncert)
všetky plagáty
Hudobný
Slovensko, 2021, 21 min

Obsahy(1)

"Slovenské tango” ako jeden z posledných koncertov Milana Lasicu a Bratislava Hot Serenaders na Festivale Konvergencie / Piazzolla 2021 pod vedením Juraja Bartoša. (RTVS)

Recenzie (2)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Záznam niekedy z júna 2021, teda fakt už jedno z posledných vystúpení a je to s tou istou kapelou, s ktorou vystupoval aj počas osudového predstavenia, teda Hot Serenaders. Inak ničím výnimočné a povedzme si pravdu, okrem pár bonmotov to už nebolo ono, spevácky už vôbec nie, starý pán nestíhal. Až nechápem, prečo sa takto zbytočne mordoval. Ale bol to jeho život. ()

honajz 

všetky recenzie používateľa

Tou jednou hvězdičkou nadhodnocuji schválně kvůli faktu, který zde napsal už Arsenal 83, totiž že tento záznam je výjimečný jen z hlediska toho, jak Milan Lasica zemřel - po představení a po odzpívání snad i stejných písniček, jen je tento záznam o měsíc starší. Jinak skutečně - kromě několika trefných postřehů a bonmotů - to pěvecky nijak zajímavé ani výrazné není, spíše to slouží jako vzpomínka na dobu 30. let a písně v rytmu tanga našich pradědů a prababiče. ()

Reklama

Reklama