Reklama

Reklama

Zamilovaná Anaïs

(festivalový názov)
  • Francúzsko Les Amours d'Anaïs (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

30-ročná Anaïs je na dne. Svojho milenca už asi nemiluje, stretne však Daniela, ktorý sa do nej okamžite zblázni. Lenže Daniel žije s Emilie – do ktorej sa zase zblázni Anaïs. Príbeh nepokojnej mladej ženy a jej silnej túžby. (Filmový festival inakosti)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (3)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Popis znel zaujímavo, ale sledovanie tohto filmu mi osobne až tak zaujímavé napokon neprišlo. Dilematická a psychicky nestála Anais nebola vôbec z tých postáv, s ktorými by človek sympatizoval, a vlastne ani nebolo prečo. Takéto typy egocentrických postáv fakt nemusím. V čom nevynikol scenár, to zachránili aspoň svojské dialógy, ktoré občas pôsobili tak trochu ironicky (aj keď boli myslené v podstate bez tohto cieľa). Na viac ako 2* to ale nevidím. ()

Reklama

Adonaj 

všetky recenzie používateľa

Eric Rohmer ožil... Tak trošku! Nádherná filmová kamera fotografie točena na barevném filmu FujiFilm s překrásnou hudbou... Bravo! A herečky obě dvě zbožňuji zejména Anaïs Demoustier je zde opět úžasná jako ze snu... Vřele doporučuji ke zhlédnutí fyzické lásky l'amour physique jak francouzi milují. ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama