Reklama

Reklama

Kate McQueanová (Cindy Crawford) je mladá, krásna a úspešná advokátka. Ani to ju však neuchráni pred nebezpečenstvom, keď sa pri prejednávaní celkom rutinného obchodu pre kubánskeho boháča Emilia Juantorenu (Miguel Sandoval), celkom náhodou dostane na stopu obrovskej krádeže. Tá je prácou bandy bývalých elitných agentov KGB, ktorí po rozpade Sovietskeho zväzu pod vedením zabijaka Ilyu Kazaka (Steven Berkoff) vstúpili do služieb zločinu. Nič netušiaca Kate len náhodou unikne prvým pokusom o atentát, a potom ju detektív Max Kirkpatrick (William Baldwin) ukryje na tajnom mieste. Žena si však objedná telefónom pizzu a nechtiac tak prezradí svoju skrýšu Kazakovi, ktorý pracuje s najmodernejšou technikou a zachytí jej kreditnú kartu. Maxovi sa podarí útok vrahov odraziť a dostať Kate preč. Pokúsi sa spojiť s FBI, ale vzápätí sa ukáže, že dvojica nemôže nikomu dôverovať. Napriek všetkým prekážkam, Kazakovým vycvičeným mužom i špičkovej technike, sa dvojici podarí nielen unikať ďalším útokom, ale aj odhaliť, kto a prečo chce vlastne Kate zabiť... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (141)

cab 

všetky recenzie používateľa

Uz upoutavky lakaly hlavne na lechtive sceny s hlavni hrdinkou (Cindy Crawford), coz je logicke, protoze ji to slusi a pevne telo ma taktez. Jenomze premisa filmu je neoriginalni, lepe receno je divak postaven pred velmi predvidatelny sled udalosti, ktere jsou navic nezajimave podany onomu dychticimu tvorovi. Beckovitost z toho jen zari. 40% ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $50miliónovTržby USA $11,534,477Tržby Celosvetovo $32,334,477║ čakal som ďaleko väčšiu hrôzu ale nakoniec celkom pozerateľné aj keď nechápem toho dobráka investora čo sponzoroval tú peknú rozpočtovú sumu, inak béčkový príbeh újde, nenudí, akcia slušná /50%/ ()

Reklama

Garson 

všetky recenzie používateľa

Kdybych tento film hodnotil jako elektrospotřebič dal bych A+,ale jinak musím dát filmově za nostalgii 3 hvězdy.Rok 1995 měl všechno co roku 2019 chybí a to např. videokazety které se točily stále dokola,původní cenově dostupné časopisy jako Cinema a další které jsme hltali a obdivovali v nich akční hrdiny a v neposlední řadě byly na molech modelky s dokonalými křivkami,kterým slušely nejen kostýmky,ale i v pokojích u kluků vždy vyhrazené VIP místo na válečkem vymalované zdi.Film je o právničce Kate(Cindy Crawford),která se dostane díky jednomu případu do nesnází,jde po ní KGB,ale bohužel pro ostré hochy a bohudík pro ní jí v nelehké situaci pomáhá policista Max(William Baldwin),který z každé kaskadérské akce vyvázne s čistým štítem a tak nějak se i se statečnou právničkou probojuje až do konce.Koukatelný průměrný film na jedno shlédnutí. ()

kingik 

všetky recenzie používateľa

Modelka Cindy Crawford tak moc toužila zahrát si ve filmu a až se to stalo tak v podstatě (kromě svého obnaženého těla) nepředvedla zhola nic. Vztah s Baldwinem se dá jen těžko uvěřit, protože on není žádný krasavec a už vidím jak by s ním Crawfordová chodila. To se tedy tvůrci sekli. Ovšem na druhé straně jako akční film to solidně šlape a Andrew Sipes zvládá akční scény překvapivě dobře. Napětí, honičky, přestřelky a i erotika jsou zde zastoupeny v bohaté míře. Film komerčně neuspěl, Baldwinova kariéra zhasla, Crawfordová se už do filmování tolik nehrnula a režisér Andrew Sipes už nikdy nic nenatočil. Film je to solidní. 60% ()

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Vnútorne tak trochu cením odhodlanie a zapálenosť Andrewa Sipesa natočiť celovečerný film len za tým účelom, aby svetu podaroval darček v podobe vyzlečenej Cindy Crawford v milostnej scéne s tým najhorším hercom na planéte, zabalenej v jednom z najdementnejších filmov deväťdesiatok (čo je rozhodne na pováženie, nakoľko mám komplet schrúmanú rež. filmografiu Andyho Sidarisa). A že inému dôvodu na natočenie sa nedá veriť vtipne nabáda aj to, že Sipes predtým a ani potom už nič iné nenatočil :D Cením ale zasadenie do Miami, scénografa, veľa dažďa a nefalšovanosť toho, že toto je tak 90s snímka ako len 90s snímka môže byť, inak beznádejná stoka. Horší film toho roku bol údajne len It's Pat, čo znamená len jedno – idem rovno naň. A nech už radšej konečne vyjde tá doku miniséria (aj) o Cindy, lebo to trojročné čakanie je čistá mizéria. (29.4.2021) (9.6.2023) ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (7)

  • Ve scéně v garážích, kdy dojde ke vraždě policisty, je v jednom ze záběrů vidět krev na okénku spolujezdce ještě dříve, než ke konfliktu dojde. (Ondrasss)
  • Původní natáčení se mělo uskutečnit v San Francisku, ale když od projektu odstoupil Sylvester Stallone, produkce se přesunula do Miami. (Terva)
  • Hlavnú úlohu advokátky Kate McQueen mala stvárniť ryšavá Julianne Moore, nakoniec však rolu dostala Cindy Crawford. (Fabrinka)

Reklama

Reklama