Reklama

Reklama

Legenda o krabom kráľovi

(festivalový názov)
  • Česko Král krabů (festivalový názov) (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Dnešné Taliansko. Starí poľovníci si spoločne spomínajú na Lucianov príbeh z konca devätnásteho storočia. Večne opitý Luciano žije v malom mestečku v kraji Tuscia. Jeho spôsob života a ustavičný vzdor proti despotickému princovi z neho urobili vydedenca. Pri zúfalom pokuse ochrániť milovanú ženu pred princom sa Luciano dopustí podlého činu a ten ho donúti utiecť do Ohňovej zeme. Honba za pokladom v spoločnosti námorníkov bez zábran mu pomôže vykúpiť sa zo starých hriechov. Avšak zlatá horúčka nemôže v opustenom kraji zasiať nič iné než zradu, chamtivosť a šialenstvo. (MittelCinemaFest)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

rivah 

všetky recenzie používateľa

Španělsky RE GRANCHIO...Hrdina je zarostlý, s hustým vousem a stále podmračený. Spolu s typickými vesničany tvoří syrovou skupinu...V Ohňové zemi má již krátký vous a najde velkého červeného kraba a též střílí...Film je to zvláštní, má drsnou slupku a kvůli tomu asi na zdrojích IMDb vysoce hodnocen, jen Guardian má uměřených 60%. ()

Galéria (8)

Súvisiace novinky

IX. ročník MittelCinemaFestu právě probíhá

IX. ročník MittelCinemaFestu právě probíhá

26.11.2021

MittelCinemaFest, středoevropský festival současné italské kinematografie, který se letos koná v České republice již po deváté, ve dnech od 25. listopadu do 1. prosince nabídne rozsáhlou a pestrou… (viac)

Reklama

Reklama