Reklama

Reklama

Prachy na rozjezd

Trailer

VOD (1)

Dva bezprizorní mileniálové natočí po rozjetém večírku video, ve kterém představí revoluční aplikaci – a peníze se jim jenom hrnou. Teď ještě tu aplikaci vytvořit. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Dalo sa aj zasmiať, nebolo to celkom márne. Samozrejme nesmú chýbať narkotiká, stimulanty či iné psychedeliká, ktoré dvom chlapíkom v ústrednom deji pomôžu dostať dobré nápady. Neviem, či touto cestou sme sa museli vyberať. Film ale obsahuje aj niečo ako romantické linky, ktoré to ako tak držia nad vodou. Na atraktívnych hercov ale vopred treba zabudnúť u oboch pohlaví, v tomto prípade je to skôr pozvánka prečo nejsť do Mexika. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Téma startupu sa postupne dostáva výrazne do popredia aj v kinematografii, a hoci takýchto filmov ešte veľa nebolo, tak za každým je to rovnaká šablóna - akurát samotný startup je rôzny. Táto mexická komédia bola na môj vkus až príliš teatrálna, presne v štýle, ktorý moc nemusím... Áno, bolo tu zopár vydarených scén a hlášok, aj koncept ušiel, ale v konečnom výsledku to nedosiahlo ani len hranice priemeru. Tak dúfam, že keď sa opäť objaví tento motív v ďalšom filme, tak to bude viac zaujímavé a menej teatrálne. Za toto max 2*. ()

Reklama

Galéria (13)

Reklama

Reklama