Reklama

Reklama

Klub Istanbul

(seriál)
Trailer 2
Turecko, (2021–2023), 16 h 8 min (Minutáž: 30–69 min)

Tvorcovia:

Zeynep Günay

Hrajú:

Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Salih Bademci, Enver Ceylan, Elif Karagöz, Ali Ulvi Gülşen, Emre Çambel, Asude Kalebek, Metin Akdülger, Fırat Tanış (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(20)

Obsahy(1)

Žena s pohnutou minulostí se v kosmopolitním Istanbulu 50. let snaží sblížit s dcerou, kterou nemohla vychovávat, a okolnosti ji přitom donutí pracovat v nočním klubu. (Netflix)

Recenzie (2)

Soupalka 

všetky recenzie používateľa

Nejlepsi z tureckych serialu ktere jsem v posledni dobe videla. Nejen proto, ze diky Netflixu jsou dily primerene dlouhe. Byla to predevsim krasna dobova vyprava, uzasna hudba a v neposledni rade samotny pribeh i herecke obsazeni ktere sedi. To vse posouva serial od telenovely kterych Turci v posledni dobe chrli opravdu hodne,  spise k ucelene serii, od ktere se lze jen obtizne odtrhnout a zpracovani laka k tomu " opravdu sledovat" na misto "mit serial jako kulisu" k jine cinnosti. Salih Bademci sam vyda za 2-3 hvezdy. Jsem zvědavá  na pokračování  - v prvním kvartále 2022 se lze těšit na cca dalších 5 dílů. ()

Danikaa 

všetky recenzie používateľa

Popis seriálu vôbec nezodpovedá tomu, čo som videla. Tých komediálnych prvkov bolo ako šafranu. Bola to hlavne dráma a seriál by si zaslúžil oveľa viac pozornosti. Nečakala som, že tu bude pravdivo zobrazené aké kruté boli 50-te roky a ako sa vtedy ľudia správali - horšie ako zvieratá. Myslím, že politická situácia tej doby v Turecku ako aj príbeh matky s dcérou dostali svoj zaslúžený priestor a ak bude pokračovanie, už sa teším. ()

Reklama

Reklama