Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pripravte sa na akčnú komédiu a záchvaty smiechu. Prichádza zábavné a herecky vynikajúco obsadené pokračovanie filmu, ktorý bol označený ako „jeden z najlepších filmov o športe, aký bol kedy nakrútený.“ Sean Linden (Stephen Baldwin) je kapitánom a trénerom tímu Charlestown Chiefs. Jeho sláva je už dávno preč. Nový majiteľ, milionár Richmond Claremont (Gary Busey), má však nový plán: spraviť z bezvýznamných hokejistov nebezpečný tím, ktorý môže ohroziť celú hokejovú ligu. A aby toho nebolo málo, ich novým trénerom by mala byť žena! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (7)

Brano 

všetky recenzie používateľa

Pokračovanie už tak podpriemernej jednotky, ale tá mala aspoň ako takú úroveň. Ale toto malo byť čo? Namiesto hokeja tu nacvičovali divadlo a trénerom na jednej strane bol teploš a na druhej žena, ktorá v hokeji zatienila mužov? Tento film je hanobenie hokeja a ak to mala byť komédia, tak nesmial som sa, pretože po väčšinu filmu som sa cítil trápne. Herecké obsadenie nesympatické. Scenár opäť biedny. Slap Shot séria je jeden z najhorších športových filmov, aký som kedy videl. /20%/ ()

Kovaja odpad!

všetky recenzie používateľa

Ach můj bože tak s jedničkou se to nedá naprosto srovnávat.U filmu sem rostl jak nikdy,takhle zničit film o hokeji to je trestuhodné ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (1)

  • Ve filmu hrají i skuteční hráči NHL, a to Dave Babych – jako jeden z hráčů týmu Chiefs, a Chris Chelios – jako host v televizním studiu. (fisus)

Reklama

Reklama