Reklama

Reklama

Čo sme komu všetci urobili?

  • Česko Co jsme komu všichni udělali? (viac)
Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Claude a Marie Verneuilovci v prvom filme vydali svoju štvrtú dcéru a v druhom úspešne udržali všetky svoje dcéry a ich rodiny vo Francúzsku. A práve keď sa im podarilo presvedčiť ich, aby neodchádzali, nečakali, že všetci skončia v ich malebnom Chinone, viac-menej vždy na krku. Dcéry a ich rodiny sa im chcú odvďačiť za ich starostlivosť a starostlivosť a využívajú skutočnosť, že Claude a Marie oslavujú štyridsať rokov spoločného života. Začnú pre nich pripravovať veľkú oslavu v ich rodinnom dome, a pretože to musí byť veľká oslava, pozvú do Francúzska aj ich rodičov. Claude a Marie budú musieť pod svojou strechou privítať rodičov svojich zaťov Rachida, Davida, Chao a Charlesa. Toto “rodinné” stretnutie sľubuje, že bude veľmi bohaté na udalosti. Stačí, že tieto rodiny pochádzajú z celého sveta a rozhodne ich nespája rovnaká viera. Nechajte sa prekvapiť a predovšetkým pobaviť. (CinemArt SK)

(viac)

Diskusia

PRIDAŤ PRÍSPEVOK
misiaq

misiaq (hodnotenie, recenzie)

nejako sa to neda na DVD ani BD zohnat. Vyslo to sice vo francuzsku ale vyzera to ze iba vo francuzskej lokalizacii a skoro nikde sa to neda kupit... Ma niekto informacie kedy bude mozne zakupit na DVD/BD vo zvysku sveta?

Pierre

Pierre (hodnotenie, recenzie)

Dost jsem se těšil, ale v kině jsem to bohužel nestihl a už to skoro z programů úplně mizí...  Neví někdo, za jak dlouho to bude venku?

na príspevok reagoval bianci

Súvisiace novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (viac)

Reklama

Reklama