Reklama

Reklama

Neneh Superstar

Trailer 3

Obsahy(1)

Dvanáctiletá Neneh se narodila pro tanec. Jejím snem je studovat na škole baletu pařížské opery. I přes svou obrovskou snahu však musí vynaložit dvojnásobné úsilí k tomu, aby se dokázala postavit překážkám, které její původ představuje, a byla přijata ředitelkou školy Mariannou Belage. Ta drží pevně v rukou nejen tradici školy, ale také tajemství, které ji s mladičkou baletkou spojuje. (Zlín Film Festival)

(viac)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (2)

Johnny.ARN odpad!

všetky recenzie používateľa

Malá protivná a ešte k tomu čierna akože baletka je drzá a na mieste, kde nemá čo robiť. Hrozne by som ju mlátil za to, jak sa nevedela správať. A ešte je to aj balet s dlhými tanečnými prestrihmi. Jak podmaz, ktorý netreba pozerať to fungovalo skvelo. ODPAD! ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Ó chvála ti, Pavel1000, ako dokážeš zachraňovať každý film, z 26 000 hodnotení každému filmu dať 5 hviezd, to musí byť silný cit a hlboká analýza, priam kinematografický veľduch. No ale k slávnej Neneh. Kto by nechcel vidieť čierneho Luskáčika, ale nie toho na orechy? Kto by nechcel nájsť v Labuťom jazere ladné vtáky zo Senegalu? Doba pokročila a skutočne, už aj film Čierna labuť môžeme označiť za rasistický, pretože tá labuť vlastne čierna nebola ale naskrz jeruzalemská. Po stáročiach hanebnosti ale konečne nachádzame studnicu neodškriepiteľných talentov od Mali až po púštne oázy Čadu a vieme filmovo tým dezolátom riadne podkúriť pod riťou. Pretože, ako sa z filmu dozvedáme, vo Francúzsku je málo diverzity a samý rasizmus... Vo Francúzsku hej? 😅 ()

Reklama

Galéria (20)

Zaujímavosti (7)

  • Ramzi Ben Sliman napísal rolu nepružnej riaditeľky Marianne priamo na telo herečke Maïwenn a bol s výberom nakoniec spokojný: "Neuvažoval som o žiadnej inej herečke a jej filmová DNA potvrdila moju voľbu." (Arsenal83)
  • Natáčanie sa začalo v Paríži 7. júna 2021 a skončilo 4. augusta 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama