Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mierne uletené dvojičky Leila (Ashley Olsen) a Charlie (Mary-Kate Olsen) Hunterové sa nevedia dočkať letnej praxe v magickom Ríme, u slávneho multitalentovaného magnáta Dereka Hammonda (Julian Stone), ktorý zastrešuje široké spektrum rôznorodých odvetví – od leteckých prepravných spoločností až po špičkovú módu! Charlie a Leila sú ochotné urobiť skutočne čokoľvek, aby svojho šéfa zaujali – a okrem toho, obklopené nádhernými pamiatkami v neuveriteľne vzrušujúcom meste a množstvom nových priateľov si užívajú prázdniny, na ktoré nikdy v živote nezabudnú! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (22)

Mr.Floyd odpad!

všetky recenzie používateľa

myslím, že tieto dve herečky majú vrchol svojej hereckej kariéry dávno za sebou v podobe podareného seriálu Plný dom. O filme škoda reči, zasa je to to isté ako vždy. Ja len dúfam (aj keď tie dve nejako zvlášť neobľubujem), že sa im podarí dostať aj do prvotriednych filmov, otázne je či na to majú patričné herecké schopnosti. ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

Stále ťažia z toho, čo už sme videli veľa krát... Je prinajmenšiom otázne, či sa Olsenky dočkajú účinkovania v hodnotnejšom filme v rolách vedúcej dvojice... ()

Reklama

Deimos 

všetky recenzie používateľa

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +na Olsenky se už dá koukat, hudba, prostředí Říma -příběh a scénář běží v zaběhnutých kolejích, nic nového vás nepřekvapí/// Výlet do říma je hlavně určen dívkám mezi 12-17 lety. Takže pokud patříte do této kategorie a navíc jako typická holka máte rádi módu, tak si tady příjdete na své a klidně si přihoďte jednu hvězdičku. Naopak pokud jste kluk, kterému je víc jak 14, tak tohle dílko raději vynechte. Opět se jedná o klasickou šablonu, kdy sestry někam přijedou, o něco se snaží, s někým soupěří a možná najdou svojí lásku, každopádně to nakonec vyhrojou a záporák je jako vždy potrestán. Takže vlastně ani v oblasti charakterů nic nového. Ale věřím, že si tento snímek své publikum najde. Pro mě to nebyla taková zývačka jakou jsem čekal a docela se na to dalo dívat. Navíc tenhle film v TV tak často nedávají, takže jsem rád, že ho uvedli./// Celkem 67%/// ()

Malarkey odpad!

všetky recenzie používateľa

Sestry Olsenovi opravdu vysloveně nenávidím. Už od útlého dětství, když jsem sledoval jejich filmy jsem si je znechutil a podle mě neumějí ani vůbec hrát. A ani tento film můj názor nedokáže změnit. Je to stále o tom samém akorát se to odehrává v jiném městě. ()

Tsuki 

všetky recenzie používateľa

Má cenu to vůbec komentovat? Kdo by si chtěl přečíst můj názor, ať se podívá na můj komentář u filmu "První jízda", protože většina filmů sester Olsenových jsou si tak podobné, že bych asi všude musela napsat stejný komentář. Stejný děj, stejné dvě hlavní postavy dvojčat, jenom se liší prostředí. Paříž, Řím, Bahamy.... jakoby z každého zajímavého prostředí šel udělat nový film se stejným tématem. ~(1,5)~ ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama