Reklama

Reklama

Nezamestnaná Connie Kaminská uviazla na predmestí v nudnom bezdetnom manželstve. Takýto osud si trojnásobná olympijská víťazka veru nezaslúžila. Manžel Rick, daňový audítor, jej blízki a zvyšok spoločnosti nedokážu oceniť jej kvality. Odcudzená svojou nezáživnou existenciou nezamestnanej a bezdetnej ženy, hľadá Connie útechu u svojej najlepšej kamarátky Joanny "JoJo" Johnsonovej. Po tom, čo jej niekto ukradol identitu, JoJo nedokázala nájsť slušné zamestnanie, a tak nakrúca videá na YouTube, aby sa pokúsila zarobiť aspoň nejaké drobné na živobytie. Po jednom extrémne frustrujúcom dni Connie napíše list spoločnosti General Mills so sťažnosťou, že ich cereálie Wheaties sú zatuchnuté. Čoskoro dostane kupón na škatuľu cereálií zadarmo. Potom sa od pokladníčky v miestnom obchode dozvie, že spoločnosti to robia bežne, a tak napíše viacero sťažností, aby dostala viacero kupónov zadarmo. Connie a JoJo zistia, že kupóny pochádzajú z továrne v Mexiku. Rozhodnú sa tam vyraziť a kupóny zozbierať, aby ich mohli rozdávať ďalším matkám a manželkám. Potom si dvojica založí vlastnú webovú stránku a malý podnik, ktorý im pomáha predávať množstvo kupónov a generovať zisk. Ken Miller, úradník pre prevenciu strát v obchodoch A&G Family Marts, sa dozvie o kupónoch a stratách, ktoré utrpeli viaceré spoločnosti. Spojí sa s americkým poštovým inšpektorom Simonom Kilmurrym a zbierajú dôkazy pre políciu. Connie a JoJo sa však nemienia vzdať a angažujú hackerku Tinu, aby im pomohla zamaskovať kupónový biznis a očistiť nelegálne príjmy. A tak začnú vo veľkom nakupovať luxusný tovar, športové autá, lode, lietadlá, ba dokonca i zbrane... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (24)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Dvaja blbí a blbší lúzri pátrajú po dvoch full retard domácich paničkách, ktoré rozbehli mnohomiliónový podvod o zľavovými s kupónmi. Výsledkom je pútavý mix drámy a komédie. Už tradične najviac exceluje Paul Walter Hauser tentokrát ako nepríjemný úradníček, ktorý sa konečne dostal k veľkému prípadu a spolu s Vince Vaughnom vytvorili zábavnú dvojicu. Scéna v aute, keď Hauserovi treba srať ma rozosmiala tak, že mi od smiechu tiekli slzy. Dvojica ústredných podvodníčiek ma zase bavila tým, že napriek svojej imbecilite sa im podaril taký veľký podvod. Trochu ma snáď sklamal len happyend. Predsalen by si za tie podvody zaslúžili poriadny trest, ale film chcel byť evidentne ku všetkým postavám milosrdný. Nie je to taká pecka ako keď odrbával systém Vlk z Wall Streetu, ale rozhodne to stojí za pozretie. 8/10. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Kriminalni komedie o extremnim kuponovani, v niz se skoro  vsichni chovaji uprimne. Je to lehka zabava zalozena na skutecnem pribehu. Jakoby tri ruzne filmy a zadny neni dobry. Az hloupe zabavne, ale neprinutilo me to premyslet. Mozna tu je kritika kapitalismu nebo materialismu. Vypraveni neni moc soudrzne. Jako kdyby film zdarma rozdaval odpuzovace. Postavy se postupne meni v emocnim oblouku a na konci nejsou hrdinove ani nicemove. Na umele oplodneni jezdi bile Americanky do Prahy a dalsich ceskych mest. V USA musi prodat dum a u nas je to nejen levnejsi, ale cesti lekari na rozdil od americkych, pro ktere je pacient jen cislo a chodici penezenka, maji vetsi empatii. ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Ľahká komédia, ktorá miestami (a aj vtedy len okrajovo) pripomína film Chyť mě, když to dokážeš. Možno spíš lepšie by bolo povedať, že tvorcovia sa inšpirovali najmä týmto filmom. Nadšenie dvoch slečien z kupónov ich vedie k tomu, aby našli „niekoľko dier“ v tomto systéme a zbohatli sa z toho (aj keď na začiatku samotným cieľom bolo niečo iné). Rozchodia biznis, ktorý podľa predpokladov sa skončí tak, že príslušné orgány prídu na ich nekalé praktiky („Poštou nikdy neje***te“!), vďaka hlavne nadšeniu jedného nekompromisného kontrolóra kupónov, ktorému sa neskoršie pripojí profi vyšetrovateľ z pošty. Film je predovšetkým komédiu, ktorá z určitého hľadiska dáva do centra pozornosti zvyklosti „niektorých“ nakupujúcich (nemusí ísť výhradne len o americký trh). Problém je v tom, že zo záveru neplynie ani to minimálne ponaučenie, ktoré by malo (viz záver a obrazy vylepšenej verzii pôvodného biznisu). Scéna v aute, kde kontrolór kupónov sa nevzdá svojej rannej potreby, a súdny verdikt (ktorý je z určitého hľadiska smiešny), sú indikátormi toho, že tvorcovia nemali ani ten najmenší výchovný zámer. To je podľa mňa chyba, pretože celý to potom vypadá tak, akoby oslavovali/podporovali činy dvoch slečien. Z hereckej stránky tu nejakú úroveň drží Vince Vaughn, na ktorom je aj vidieť, že svoju vedľajšiu rolu aj má rád. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

Lyžař 

všetky recenzie používateľa

Je to vlastne blbost. Ale ja jim vlastne fandil. Kupony ted prichazeji pomalu ale jiste na radu i u nas. Takze hura! Jen ty kradeze nebyly korektni. Jinak jsem fakt za takovymihle praktikami. A Vince? Nema tady velkou roli a prichazi na scenu pozde. Ale jeho rolicka je i tak fajn..na dve hvezdy malo, na tri moc, takze tak.. ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Docela sympatické a vděčné díky svěžímu tématu.  Je tu vyobrazen originální a chytrý podnikatelský záměr, kde 2 kamarádky z ničeho vymyslí plán jak vydělat miliony na falešných kuponech. Celý ten plán mě hodně bavil i díky Kristen Bell a zajímavě to graduje. Jakmile příjde na scénu Vaughn a Hauser, tak to překvapivě lehce padá, byť i tam se našly zajímavé momenty, ale po komediální stránce jsem rozhodně čekal víc, ba nedostal jsem nic moc, spíš zde funguje krimi/drama linie. Oplatí se vidět díky šílenému námětu. 6/10. ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (1)

  • V originálnom scenári všetky wrestlingové referencie vo filme referovali wrestlingovú spoločnosť WWE. Tie však boli zmenené na All Elite Wrestling po tom, ako sa Paul Walter Hauser upísal k filmu, ktorý vďaka jeho priateľstvu s majiteľov tejto promócie bol schopný vyjednať lepšiu ponuku v rámci licencovania. (drake31)

Reklama

Reklama