Reklama

Reklama

Dvanásťročný Charlie Kincaid (Walker Scobell) je obyčajný a veľmi zvedavý chlapec. Jedného dňa po vyučovaní spolu so spolužiakmi odhaľuje tajomstvá otcovho domu. Keď v pivnici nájdu tajnú centrálu najmocnejšieho superhrdinu na svete - Strážcu, je jasné, že týmto superhrdinom musí byť Charlieho otec Jack (Owen Wilson). Charlie je zaskočený, pretože v poslednom čase si s ním veľmi nerozumie a netuší, že vo voľnom čase ochraňuje svet pred silami zla. V tej chvíli však na Strážcovu základňu zaútočia žoldnieri vyslaní zloduchom Argonom (Michael Peña), aby superhrdinovi ukradli vzácny zdroj energie. Charlie a jeho kamaráti musia využiť všetok svoj dôvtip a odvahu, aby odrazili útok, ochránili sídlo a majetok superhrdinu a napokon aj celý svet.  Rýchlo však zistia, že záchrana sveta nebude taká jednoduchá! (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (22)

JerryMalfoy97 

všetky recenzie používateľa

Od tohoto snímku sem samozřejmě nečekal nic a dostal sem to co jsem si představoval, že dostanu. Podprůměrnou supráckou vykrádačku. Chvílema mi to přišlo jako mix Power Rangers a Marvelu, nejvíce Iron Mana. PR v bojových ,,technikách" které byly přesně tak umělé jako v PR a Iron Mana, co se týče obleku, nanotechnologiích a pohled na hrdinu uvnitř obleku, úplně jak Iron Man.. Příběh filmu je velmi jednoduchý, předvídatelný a chvílemi hloupý. Film nezachránilo ani duo Wilson a Peña, kterých mi bylo občas fakt líto co jim to scenáristé předali. Ale abych jen nebrečel tak co se týče hudby a efektů, tak nebyli úplně k zahození. Rozhodně nejde o kvalitní podívanou, ale na jedno odpoledne to asi půjde. Samozřejmě raději se podívat na něco pořádného. Za mě 41% ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Príbeh: Na začiatku sa dozvedáme, že mimozemská entita si vybrala otca rodiny aby sa stal strážcom zeme - super hrdinom. presúvame sa o niekoľko rokov ďalej kde je svet strážený super hrdinom, ktorému sa ale rozpadla rodina a on márne nadväzuje vzťah so synom, ktorý mu už neverí. Až do chvíle keď sa dozvie kto je v skutočnosti jeho otec. Táto informácia jeho aj jeho kamarátov dostáva do smrteľného nebezpečenstva. Herecké obsadenie: Tvorcovia si odškrtli rasovo diverzifikované detské herecké obsadenie, ktorému iba na pár minút na začiatku a pár na konci sekunduje Owen Wilson. Prevedenie: Tuctová zlátanina o superhdinoch v ktorej sú do popredia dosadené deti. Nemá to ani štipku inovácie alebo snahy urobiť niečo inak ako sme to už milión krát videli. Efekty boli celkom na úrovni čo oceňujem jednou hviezdou. ďalšiu som predal za miestami veľmi dobe zvládnutý humor. Pocity: Asi som na podobné filmy už starý ale dosť ma to nudilo a vedel som 10 minút dopredu čo sa bude diať. (Teda až na scénku s fontánkou v škole - tá ma rozsekala). Pridaná hodnota: Film o super hrdinoch, ktorých je už na svete viac ako veľa. 29% ()

Reklama

HellFire 

všetky recenzie používateľa

Píše se rok 2022 a protože každá domácnost musí mít svého superhrdinu, přichází na plac Owen Wilson alias The Guard. Na režijní stoličku zasedlo režisérské duo, které má na kontě takové superhity jako Paranormal Activity 3 a 4 nebo Nerve, takže jsem očekával opravdovou pecku (ano, to byl sarkasmus). A dostal jsem přesně podprůměrné cosi, co by v kinech totálně pohořelo, takže není divu, že Paramount rozhodl premiéru odbít na své streamovací platformě Paramount+, kde se neúspěch snadno zamaskuje. Scénář je typicky generický, všechno je nám servírováno polopatě, aby divák nemusel moc přemýšlet. Až je mi z těchhle filmů poslední dobou špatně. Ve svém jádru to vlastně není ani tak superhrdinský film jako příběh bandy otravných dětí, kteří tropí neplechu a dostanou se s klidem do nijak nestřeženého doupěte protagonisty, kde si jednoduše dělají, po čem zatouží a využijí jeho věcičky, aby nadělali ještě větší neplechu (Wilson je na plakátě jen proto, že má známý ksicht). Prostě rodinná výplachovka, kde borci s klidem střílí po dětech. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Neškodná blbinka v rodinnom superhrdinskom filme, kde žiaľ Owen Wilson hrá len "vedľajšiu" úlohu a prim hrajú decká. Taká iná variácia na Spy Kids alebo We Can be Heroes. Technicky to síce neoslní ale bolo to na štandardnej úrovni pre rodinné filmy, technických vychytávok sme dostali dosť a zaujímavých, hrdinovia nenudili a rozprávkový happy end potešil. Komediálna zložka pokrivkávala, ale to preto, že Wilson a Peňa sú herci pre starších a nie deti, takže to moc nesadlo, resp. mohlo byť lepšie. Ja som s tým veľký problém nemal, samozrejme pozerať to sám bez desaťročnej dcérky, asi by to nebolo rovnaké. ()

majo0007 

všetky recenzie používateľa

Podívaná pre decká (pardon, vo filme nasrane oponujú, že sú "young adults") kategórie do 8 rokov. Bruckheimerovi musela padnúť na hlavu hodne ťažká kláda, keď vyprodukoval tento 10. diel SpyKids. Poster zaváňa tak trochu podvodom, pretože Wilson plní vatu len na začiatku a konci. Kto čaká aspoň trošku vtipu, tak nečakajte, nie je tu. Hrá tu akéhosi klona "IronMana" c-čkovej kategórie (čo vlastne robí, sa nedozvieme - možno opravára bezpečnostných dverí, lebo má kurefsky originálny superhero nick - The Guard). Mmchdm, predpandemické predajné kvóty musí plniť aj VW, preto vám jeho (& NIKE) product placement vykole oči... (let see our awesome movie and don't forget buy our stuff). ()

Galéria (105)

Zaujímavosti (2)

  • Původně se počítalo s nasazením filmu do kin, nakonec byl však uveden rovnou na streamovací platformu Paramount+. (HellFire)
  • Futuristický elektrický motocykl zaparkovaný v tajném doupěti je skutečný motocykl z dílny kalifornské společnosti Untitled Motorcycles, navržený Hugo Ecclesem. (HellFire)

Reklama

Reklama