Reklama

Reklama

Láska, rozum, pomsta

(seriál)
  • Česko Láska, rozum, pomsta (viac)
TV spot
Turecko, (2021–2022), 75 h 33 min (Minutáž: 93–128 min)

Hrajú:

Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük, Melisa Döngel, Mehmet Korhan Fırat, Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Murat Karasu, Birgül Ulusoy (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(42)

Obsahy(1)

Prečo by láska nemohla dostať ešte jednu šancu? Esra (Burcu Özberk) sa vždy zaprisahávala, že sa nikdy nevydá za muža, akým bol jej otec, ktorého neúspechy v podnikaní spôsobili, že jej rodina skrachovala a trápila sa počas celej jej mladosti. Potom stretla Ozana (İlhan Şen), bystrého mladého inžiniera práve vstupujúceho do štátnej služby. Vzali sa a viedli spokojný a stabilný život – až do dňa, keď Ozan opustil svoju vládnu prácu a založil si vlastnú firmu! Čoskoro si musela Esra vziať na plecia až tri zamestnania, len aby udržala rodinu nad vodou, zatiaľ čo Ozan sa potácal od jedného bankrotu k druhému. Manželská kríza vyústila až do rozvodu. O niekoľko rokov neskôr je Ozanova tvár na titulných stranách všetkých novín a časopisov, a je pravidelným hosťom televíznych relácií. Vyvinul totiž aplikáciu, ktorá z neho urobila šialene bohatú celebritu v technologickej sfére a jedného z najžiadanejších slobodných mužov v Turecku. Esra sa stále zo všetkých síl snaží udržať hlavu nad vodou, keď jedného dňa narazí na Ozana. Očakávajúc ospravedlnenie, Esra sa poriadne rozzúri, keď sa Ozan namiesto toho správa chladne a arogantne. Esra sa preto rozhodne, že prenikne do jeho spoločnosti, začne pracovať ako stážistka a vymyslí plán, ako sa mu pomstiť: Prinúti Ozana, aby sa do nej znova zaľúbil, a keď sa tak stane... Nemilosrdne ho odkopne! Nič však nejde podľa plánu a onedlho sa obaja bývalí manželia dostanú do búrlivého milostného štvoruholníka s nečakanými následkami. Skutočná láska dostane druhú šancu, keď si naši hlavní hrdinovia uvedomia, že sa celý čas jeden o tom druhom mýlili. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (4)

Danikaa 

všetky recenzie používateľa

Turecká verzia kórejského seriálu Cunning Single Lady, avšak 3x dlhšia, čo jej uberá na atraktívnosti. Vidíme tak kopu zbytočných, nezmyselných zápletiek, či dokonca celých epizód. Okrem našich hrdinov Ozana a Esry, sa mi páčili aj Elif s Ekom a Zeynep s Musom. Zápletky v tomto seriáli však môžete vidieť aj v ďalších romcomoch, ako Afili Ask, Láska na prenájom, atď.. ()

misa_laska 

všetky recenzie používateľa

Burcu zvládá komické role dobře, velmi mi připomíná její další roli Aise v Afili Ask. Příběh a zápletky nenudí i vedlejší role jsou silně obsazeny. Klasicky jsou tu vloženy humorné postavy matek. To "humorné" je v uvozovkách, protože Čech na to moc zvyklý není, i když já si po desítkách seriálů celkem zvykla. Zatím nejsou tolik otravné, abych scény s nimi přeskakovala a naštěstí tam nejsou ani moc často. ()

B.Wilde 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Při sledování seriálu jsem se neustále pohybovala mezi tím, že mě to bavilo buď moc a nebo málo (asi i proto jsem měla docela dlouhou pauzu, než jsem se rozhodla seriál dokoukat) stejně tak jsem si stále nebyla jistá, jak seriál nakonec budu hodnotit... ale mám za sebou finále a dopadlo to tak, že tomu prostě musím dát o jednu hvězdu navíc... a to i přesto, že seriál vlastně není nijak prudce originální a je v něm spousta klišé věcí. Pokud někdo zná více turecké tvorby, všimne si, že je tady hodně ale opravdu hodně podobných nápadů, scén a zápletek (jako já tady třeba viděla velkou podobnost s Láska klepe na dveře a Sladkou pomstou) ale i přesto mě tady držela hlavní dvojice, která spolu měla prostě takovou fajn dynamiku, měla jsem z nich pocit, že si Burcu a İlhan dobře rozumí i za kamerou a dost scén s nimi se mi vážně líbilo... i když děj byl často už hrozně protahovaný a zbytečně zamotávaný (mít to třeba o třetinu méně dílů, asi by to ničemu nevadilo). Tady tomu seriálu asi musí člověk přijít trochu na chuť a znát všechny ty okolnosti, aby si ho mohl užit. Po tom mém sledovacím maratonu mi snad budou i chybět. Nelituju toho, že jsem se k seriálu nakonec vrátila a dala mu druhou šanci. ()

caerol 

všetky recenzie používateľa

Byla zde komedie, romantika, ale i napětí, navíc velmi sympatičtí hlavní hrdinové, ačkoliv se někdy chovali praštěně, tak mi to zrovna tady nijak zvlášť nevadilo. Škoda, že už je konec... ()

Reklama

Reklama