Reklama

Reklama

Recenzie (2)

Kusko.t2 

všetky recenzie používateľa

„The TV show that can't be shown on TV!“ Parodická odpoveď Michaela O'Donoghuea na ikonický MONDO CANE, pôvodne produkovaná ako televízny špeciál série SATURDAY NIGHT LIVE pre NBC, sa nakoniec pre svoj z časti rozporuplný charakter v dobe svojho vzniku na televízne obrazovky vôbec nedostala. Dnes sa toto zamietavé rozhodnutie rady javí rovnako smiešne ako obsah scénok. Obava z nepochopenia zostrihu prevládla nad zdravím rozumom, čím sa Michaelove gule neplánovane dostali do nečakaného zveráka. Krátko po tom nezávislé štúdio „New Line Cinema“ získalo práva na MONDO VIDEO a po konverzii na 35mm formát sa táto bláznivá zmeska dostáva na plátna kín. Zaujímavosťou je, že pôvodný zostrih trvajúci zhruba 75 minút bolo nutné pre kino projekciu doplniť o ďalšie pridané zábery, aby sa dovŕšilo klasickej stopáže cca 90 minút. Po čase sa MONDO VIDEO dostalo aj do platenej káblovej televízie s radou zásahov, čím sa však zámer tvorcov opäť raz nenaplnil. Po pôvodnom VHS vydaní distribučným štúdiom „Pacific Arts“ v osemdesiatych rokoch sa zostrih v roku 2009 dočkal aj svojho DVD vydania prostredníctvom „Shout! Factory“. Zmenou oproti kino projekcii sa DVD líši vypustením zvukovej stopy u piesni "My Way" (Sid Vicious) a segmentu v scénke "Church of the Jack Lord" (pieseň Hawaii Five-O), obe z dôvodu autorských práv. ### PS – videná DVD verzia vydaná v roku 2009 štúdiom „Shout! Factory“. ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Michael do toho vtlačil myslím všetko , čo Ti zaručene vyvolá aspoň " úsmevný tik " prípadne natrhne " ústne kútiky " alebo Ti " našteluje " pochybovačný úsmev , v krajnom prípade ( ak ovládaš Mondo ) roztrhá bránicu....prípadne nič z toho. Ja som určite spokojná , až Mi zaklopal sused , prečo pradiem tak nahlas. ( Bill Murray je geniálny , ako vždy ! ) ()

Reklama

Zaujímavosti (2)

  • Parodická odpoveď Michaela O'Donoghuea na ikonický MONDO CANE okrem skladby jednotlivých scénok odkazuje na klasiku žánru aj štýlom písma v názve – „Mr. Mike's MONDO VIDEO". (Kusko.t2)
  • Mačka, ktorá bola ako prvá hodená do bazéna inštruktorom na plávanie, bola mačka Michaela O'Donoghuea, Cal. (Kusko.t2)

Reklama

Reklama