Reklama

Reklama

All My Friends Hate Me

Trailer

Obsahy(1)

Oslava narodenín je pre Petea (Tom Stourton) očakávanou udalosťou, pretože sa po dlhej dobe stretne s kamarátmi zo školy. Nadšenie ho však rýchlo prejde, pretože sa všetci jeho priatelia začnú obracať proti nemu. (Marceloo)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (11)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Myslím si, že záver tohto filmu celkovo robí slušnú otočku oproti tomu, čo som prežíval pôvodne. Pretože kým sa karty nevyložili na stôl a nepochopili reálne čo sa deje, moje dojmy z "All My Friends Hate Me" boli asi úplne totožné s tým, čo prežíval počas toho víkendu Pete. Čistá frustrácia. Neviem to lepšie popísať, no ak toto mala byť jeho oslava narodenín, tak kdesi sa muselo čosi zvrtnúť. Pravdou totiž je, že asi podobne ako Petovi, mi mnohé veci nejako vtipné neprišli. Vraj starému Petovi by prišli... neviem. Možno by som tiež nebol schopný nejako prijať vtipy a cítil by som sa nejako divne. No asi by som neurobil to, čo sa vo finále udeje. No dáva to celkom dobrý signál o tom, aký je vlastne náš hlavný hrdina. Čo sa vlastne deje? Ozaj sú skutočne všetci proti nemu a Harry má nahradiť jeho miesto a robí všetko preto, aby mu prebral jeho priateľov a zobral celú oslavu narodenín? Alebo sú všetky veci len v jeho hlave a reálne on je ten paranoidný človek, ktorý sa dokopy nedokáže na ničom zabaviť a prestať brať všetko tak vážne a prestať mať pocit, že celý vesmír sa točí okolo neho? To finále film zachraňuje, lebo inak by som sa nebránil povedať, že tento film si zasluhuje na mojej stupnici "F". No aj keď to zachraňuje pointu filmu a mení môj pohľad na tie udalosti, tak nemení to fakt, že ma to neskutočne nebavilo sledovať, nudil som sa, nezasmial som sa na tom, ani nič podobné. Takže vo výsledku nie hrozný film, ale len zlý. Ale s dobrým finálnym zvratom, ktorý ma prekvapil. Hodnotenie: C- ()

exe. 

všetky recenzie používateľa

All My Friends Hate Me je len ďalšia hororovka, ktorá aspekty hororu nespĺňa ani zďaleka, ten asi zostal pochovaný niekde pod tou vilou, v ktorej sa dej odohráva a keby ste tento film pustil človeku s panickým záchvatom, ktorý sa potí len pri sledovaní lacných TV filmov na stanici Doma, tak pri tomto filme by ste pri ňom nespozorovali žiadne náznaky zrýchleného dychu, potu alebo chvenia. Nájsť známku čo i len najmenšieho napätia je ako hľadať gumičku do vlasov na Sahare, takže treba len dúfať, že žáner horor tam bol pridaný omylom. Komediálna stránka nie je nejako extra výrazná, ale aspoň sa tam dá nájsť zopár dobrých scén, ktorých je ale sakra málo a nedokážu až tak zabaviť, je to skôr dráma o týpkovi so sociálnou fóbiou a o kontraste medziľudských vzťahov, takže na nejaký ten jumpscare alebo napätie zabudnite. Podávanie príbehu je suché, nezaujímavé a človek má čo robiť, aby ho pri najlepšom nepreskipoval, ale všetko to (chvalabohu) zachraňuje zaujímavé finále s nečakaným zvratom, ktorý dokáže prekvapiť a ukázať, že nie je všetko tak, ako sa zdá, čo dokázalo nezaujímavý film spraviť aspoň trochu zaujímavým. To však nemení nič na tom, že na miesto toho, aby si Gaynordov snímok získal priazeň diváka, tak oň musí doslova bojovať a u hororových fans zvlášť. Koniec to síce svojím rozuzlením zachránil a mení pohľad na situáciu, ale faktom stále zostáva, že sa jedná o slabé prevedenie, ktoré nedokáže priniesť ovocie a namiesto ochutených čipsov dostanete čipsy s príchuťou zemiakov. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Zobral som aj zväčšovacie sklíčko aj trinokulárny mikroskop, ale horor som tu veru nenašiel. Je to len príbeh sociálneho fóbika, ktorý potrebuje terapiu, čiže niečo ako dráma s prvkami čiernej komédie, ale na zasmiatie tu je pár dedinčanov a inak nič. Film neponúka veľa a dosť sa vo svojej línii potkýna, asi ako Biden bez chodítka. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Oslava narodenín je pre Peta očakávanou udalosťou, pretože sa po dlhej dobe stretne s kamarátmi zo školy. Nadšenie ho však rýchlo prejde, pretože sa všetci jeho priatelia začnú obracať proti nemu. - Ani neviem, čo k tomuto napísať, pretože tak nefunkčný film som už dlho nevidel. Najvýraznejšou hororovou zložkou tu je zarezaná kačka, R rating to má za jedno prso a najvtipnejšie na celom filme sú podla mňa tie fejkové desiatkové recenzie na IMDb, ktoré tento film vynášajú do nebies. Chápem, že režisér chcel budovať pôsobivú hlavnú postavu a poukazovať na situácie, s ktorými sa musí človek trpiaci rôznymi sociálnymi fóbiami potýkať vtipnou formou, ale vôbec sa mu to nepodarilo. Jedna hviezdička za Darude Sandstorm. ()

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Škatulku "horor" tenhle film dostal omylem, pokud vás k němu naláká ona, klidně zařaďte zpátečku. Jinak ale vcelku solidní paranoidní konverzační komedie. ()

Reklama

Reklama