Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paul (Jason Biggs) je mladý študent z vidieckeho mestečka. Je slušne vychovaný, vo vlaku vždy uvoľní miesto pre starenku, ku všetkým sa správa úctivo. Lenže keď nastúpi na univerzitu v New Yorku, jeho slušnosť mu odrazu spôsobuje iba problémy. Ľudia vo veľkomestách už dávno zabudli, čo sa patrí. Paul pochopí, že so slušnosťou to nikam nedotiahne. Na univerzite to nemá jednoduché. Každý s kým sa snaží zblížiť, sa mu radšej vyhýba. Jedného dňa sa zoznámi so spolužiačkou Dorou (Mena Suvari), ktorá  sa mu hneď zapáči. Po prednáške sa opäť vracia na svoju izbu, ktorú zdieľa s ďalšími študentmi. Tí si ho iba doberajú a odsudzujú, pretože sa viac ako zábave a alkoholu venuje učeniu. Paul si uvedomí, že ak chce získať Doru a zároveň byť rešpektovaný ostatnými, bude musieť ísť proti svojim zásadám a vychovaniu. Skrátka bude musieť pritvrdiť... (TV Dajto)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (121)

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Najzaujímavejšou vecou na tejto teen komédii je to, že neobsahuje asi žiadne fekálne nechutnosti. Nesnaží sa "zabávať" takýmito primitívnosťami, ako to robí väčšina t(een)vorcov. Herci sú fajn - Jason Biggs má určite komediálny talent a je len na ňom, aké filmy si bude vyberať. Mena Suvari je sakramentsky sexy, Greg Kinnear je hajzel, ako sa patrí a Dan Aykroyd - nechápem, prečo berie také role, nie je ani v jednej dobrej scéne. Film je miestami naozaj vtipný, čomu dopomáha aj celkom dobré obsadenie a charaktery. Avšak môj dôvod pozerania tohoto filmu bol iný a to kapela Wheatus. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Klasické schéma romantické komedie. Hlavní hrdinka je z mého pohledu velmi pohledná a sympatická. Škoda, že je dnes o 17 let starší. Její snaha o prodeji svých vajíček je uvěřitelná. O skutečném takovém případu natočila před pár lety zajímavý dokument studentka FAMU. Ve filmu zazní diskotékové písničky, které nejsou zastaralé ani dnes. ()

Reklama

DePompon 

všetky recenzie používateľa

Po filme "10 vecí, ktoré na tebe nenávidím" asi jediná americká teenedžerská komédia, ktorú neradím do odpadového materiálu. Milé prekvapenie, sympatické hlavné postavy. :) Mám pocit, že všetky ostatné nevydarené komédie o amerických školách by sa mohli nahradiť touto nezvyčajne na úrovni alternatívou, ktorá ich vlastne celkom vystihla. Wheatus a celý soundtrack je iba ďalšie plus. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Ani neviem, pri akej príležitosti som tento filmík pozeral. Pretože podobným americkým teenagerským komédiám sa snažím veľkým oblúkom vyhýbať. Ale stalo sa a nakoniec to nebolo nič hrozné. Loser je oproti konkurencii menej infantilný a prvoplánovo vulgárny a obsahuje aj nejaké tie dramatickejšie a vážnejšie prvky. Ľudia, ktorý majú tento žáner radi a nie práve vďaka ukazovaným telesným tekutinám, by mali byť spokojní. ()

Nataniel73 

všetky recenzie používateľa

Velmi pekne a inteligentne spracovaná teenage komédia. Žiadne zbytočné nechutnosti, či trápne reči. Romantická zápletka je podaná vkusne, realisticky a na pomery žánru aj uveriteľne. Herecké duo sa vžilo do svojich rolí celkom slušne a na pozadí nekomplikovaného príbehu predviedlo zaujatosť pre vec. Pokiaľ má zmysel točiť romantické komédie tak toto je jeden zo spôsobov ako by sa malo k nim pristupovať. Potešila aj hudobná zložka filmu, v ktorej tvorcovia vytiahli niekoľko klenotov hudobnej histórie. Tento film si v pohode pozriem kedykoľvek mám náladu na trocha tej americkej romantiky. 75% ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (3)

  • Postava Dory Diamond je částečně inspirovaná přítelkyní Franze Kafky Dorou Dymant. Kafka je ve filmu několikrát zmíněn v hodinách dějin literatury profesora Alcotta. (ČSFD)

Reklama

Reklama