Reklama

Reklama

Květinový dům: Film

  • Španielsko La casa de las flores: La película (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Sourozenci De La Moraovi vymyslí ďábelský plán, jak se dostat do domu, ve kterém kdysi bydlela jejich rodina. Je tam totiž schovaná velmi cenná a důležitá věc. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Človek sa teší, čo za super film Hispánci zase vymysleli, lenže pod satanistickou hlavičkou Netflixu sa to proste nedá. Každý svoj počinom od dokumentov, cez historické filmy až po novodobé krimi, drámy a komédie, proste žánre všetkého druhu, zaplavia svojou manipuláciou a predvádzaním nenormálnosti za úplne bežnú a následovania hodnú vec. Film je síce pokračovaním seriálu pod kuratelou toho istého deviantného režiséra, dá sa však pozrieť aj bez poznania predošlého deja. Treba mať však na neho žalúdok. Hemží sa to tu sexuálne nezriadenými osobami. Jeden je bisexuál, ďalší sú homo a majú dieťa a celú akciu vedie transgenderový chlap, ktorý hovorí v ženskom rode hoci má hlas hrubý jak keby nefajčil len vtáky, ale pravidelne aj 3 krabičky marsiek denne. Proste zvrhlosť nad zvrhlosť a tým pádom mi celý dej filmu bol už ukradnutý. Morálka naruby a môj žalúdok tiež. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Keby to nezrmrvili všetkými homopármi tak by to celkom šlo, ale zorientovať sa v sieti postáv pokiaľ nepoznáte seriál je pomerne ťažké. Jedna hviezdička je za milú Daliu a za vzťah medzi Paulinov a jej synom Brunom (ich rozhovory boli tým najlepším čo film ponúkol) a ta druhá za dobrý výber skladieb, predovšetkým však za Šostakovičov waltz no. 2. Milý príbeh, ktorý zmrvil Netflix... ()

Reklama

Galéria (23)

Reklama

Reklama