Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parapsychológovia Peter Venkman (Bill Murray), Ray Stantz (Dan Aykroyd) a Egon Spengler (Harold Ramis) sa po prvý raz vo svojich životoch ocitli tvárou v tvár duchovi - a nepodarí sa im ho chytiť. Keďže vďaka tomuto neúspechu prídu o svoje miesta (vyučovali na katedre parapsychológie miestnej univerzity), rozhodnú sa skúsiť šťastie ako „krotitelia duchov na voľnej nohe"! Netrvá dlho a zavalia ich prvé nástojčivé žiadosti o pomoc: V chladničke hudobníčky Dany Barrettovej (Sigourney Weaver) sa dejú čudesné veci, z jedného z najluxusnejších hotelov mesta vyháňa hostí nenažrané slizké zelené monštrum... Paranormálne javy neustále pribúdajú! Zakrátko vedci zistia, že mocnejúca nadprirodzená energia sa zhromažďuje nad vežiakom, v ktorom býva krásna Dana - práve odtiaľ sa totiž krutý sumerský démon Zuul chystá prevziať moc nad naším svetom! (TV Dajto)

(viac)

Hrajú

Súvisiace novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (viac)

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

03.03.2019

Pokud jste to prošvihli, Jason Reitman (Juno, Lítám v tom), syn Ivana Reitmana, režiséra původních Krotitelů duchů, chystá pokračování, které bude filmově navazovat na druhý díl a v podstatě tak… (viac)

O čem budou Krotitelky duchů?

O čem budou Krotitelky duchů?

01.01.2016

Když bych ohlášen reboot Krotitelů duchů s ženským obsazením, spousta fanoušků to nenesla moc dobře. Režie nového filmu se sice ujal Paul Feig, který sklízel ovace za Ženy sobě nebo loňského Špióna,… (viac)

Reklama

Reklama