Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva nezodpovědní floutkové proniknou na výzkumnou stanici v arizonské poušti a ze seriózního vědeckého programu udělají velkolepý mejdan! (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (17)

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Dva tupí dementi nás provedou ekologickou agitkou. Vznik a historii skutečného Bio-Domu jsem jako dítě hodně sledoval a zajímalo mě to. Dnes už film zaujme snad akorát mladickým hereckým obsazením (Teresa Hill, Kylie Minogue, Joey Lauren Hill, Rose McGowan a i ten jeden z mnohých Baldwinů mě svého času bavil). Problém totiž je, že ona debilita dvou hlavních představitelů je přehnaně teatrální a ohromně nepřesvědčivá. 1.5* ()

Lukoh 

všetky recenzie používateľa

Na tomto filme som vyrástol, takže možno aj trošku nostalgicky dávam 4 hviezdičky... Kamaráti Bud a Doyle sa potom, čo sa zdvihnú konečne zo svojho kresla ocitnú v raji, z ktorého sa 365 dní nemôžu dostať, pretože sa jedná o vedecký experiment, ktorý chce dokázať, že ľudia dokážu prežiť v symbióze s prírodou... Títo dvaja však neplánovane úplne zmenia plány výskumníkov a rozpútajú v Bio-dome hotovú revolúciu... ()

Reklama

dobytek 

všetky recenzie používateľa

Poprvé jsem film viděl, když mi bylo asi tak 15 let a připadalo mi to tehdy jako strašná prdel. Pak jsem po letech na film nějak zapomněl, ale dneska jsem na to úplně náhodou narazil v televizi. Když jsem teda viděl hodnocení, tak jsem se docela zhrozil, ale nakonec to nebylo zase až tak špatný. Zejména v první polovině se našlo pár dobrejch vtipů a Pauly Shore a Stephen Baldwin mi přišli jako celkem zábavná dvojka. Samozřejmě od nich nesmíte očekávat nějakej "inteligentní" humor. Ke konci je to sice takový jedno velký klišé, ale ty průměrný 3 hvězdy filmu bez nějakejch výčitek svědomí dám. A když už nic jinýho, tak aspoň párkrát zakroutí svym ctěnym pozadim Kylie Minogue. ()

Rex Mundi odpad!

všetky recenzie používateľa

What the hell?!? Nahrala som si tento film z MGM, lebo som si pamätala, že keď som bola "tínedžerka", niekde sa o ňom písalo. Ja neviem, možno to vtedy pre niekoho a za nejakých okolností bola slušná bláznivá komédia... ale je mi to čudné. Keď sa tam hneď v úvode začali predvádzať dvaja retardovaní chuji (pardón za výraz) aj s pritrúblymi frajerkami, začali mi v hlave vyzváňať poplašné zvony. Tak toto teda nie! Vydržala som ešte do rozvinutia zápletky, potom začala zrýchlene posúvať... videla som všetky dôležité zvrat(k)y a potom to s hrôzou a zároveň úľavou vypla. Ono by to nebola taká sračka, nebyť tých dvoch dementov. Podobne som si pred časom pozrela jednu časť zo série Billa a Teda (asi prvú) a dojmy boli podobné. Bud a Doyle sú len inou verziou Billa a Teda, pri ktorých sú aj Blbý a blší neporovnateľne zábavnejšou guilty pleasure. Bio-Dome je iba guilty, bez pleasure. Nikdy viac! ()

Galéria (66)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve městě Santa Clarita v Americkém státě Kalifornia. (Terva)

Reklama

Reklama