Reklama

Reklama

Pani Harrisová ide do Paríža

  • Česko Paní Harrisová jede do Paříže (viac)
Trailer 1

Ada Harrisová (Lesley Manvilleová) žije veľmi pokojný život v povojnovom Londýne. Živí sa upratovaním domov svojich bohatých susedov, občas si zájde s priateľkami do kaviarne a po večeroch spomína na svojho zosnulého manžela. A to je všetko, čo od života očakáva a chce. Výnimkou sú šaty od slávneho francúzskeho návrhára Christiana Diora, po ktorých túži. Svoj nedosiahnuteľný sen má každý deň pred očami v šatníku jedného z domov, ktoré upratuje. Jej život sa prevráti naruby, keď dostane vyplatený príspevok pre vojnové vdovy. Ani na chvíľu sa nezamýšľa nad tým, čo s peniazmi urobí. Najprv si kúpi letenku do Paríža, aby o niekoľko dní neskôr odvážne vstúpila do chrámu módy, sídla Christiana Diora, a splnila si svoj bláznivý sen. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (10)

Trailer 1

Recenzie (29)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Jednoduchý a nekomplikovaný príbeh, kde výkon a vystúpenie Lesley Manville jednoducho nie je možné mať nerád. Film, po ktorom (aspoň na nejakú dobu) budete mať dobrý pocit. Výprava dobrá, prostredie autentické, šaty prekrásne. Moja hlava vie, že by som mal dať „trojku“, ale srdce mi hovorí „štyri“. Teraz budem poslúchať to druhé. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Muf911 

všetky recenzie používateľa

Nejsem cílová skupina, díval jsem se na to na popud mé drahé ženy. Nemohu říct, že jsem přímo trpěl, zkouknul jsem ten film vcelku s chutí, je to taková po srsti náladovka. Ale chybí tomu nějaká jiskra, zápletka, nějaká větší hloubka. Je to taková přeslazená pohádka pro ženy. Navíc mě tam strašně rozčilovalo, jak tam několik vedlejších rolí hráli černoši. V té době si nemyslím že by tam patřili. Nevím koho tím kdo chce balamutit. I samotní černoši se tím přece mohou cítit urážení. ()

Reklama

JenYu 

všetky recenzie používateľa

Na povrchu velmi líbivé, uvnitř bohužel prázdné. Britové obvykle takovéhle filmy umí, ale tady mi to zkrátka nesedlo. Ada v Paříži nesympatická, ostatní postavy charakterizované jednou vlastností, linka mladých milenců úplně zbytečná a nevěrohodná a závěr typu "vše se v dobré obrátí" přeslazený i pro mě. Výprava a diorovské kostýmy ovšem nádherné! PS. Až budu starší, chtěla bych vypadat jako Isabelle Huppert v tomhle filmu. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Aj keď som od toho nemal žiadne vysoké očakávania, napokon to bolo celkom príjemné a vydarené. Či už svojim príbehom, postavami, alebo aj celkovým posolstvom. Bolo mi ľúto Ady, ktorá celý život drela, ale keďže nedosiahla vysoké spoločenské postavenie, tak ju mnohí automaticky zatracovali. Ale to je stále bežné aj v dnešnej dobe. Avšak často sa stáva to, že aj takíto ľudia majú oveľa oslnivejší charakter ako tie nóbl vysokopostavené osobnosti. Ada bola ušľachtilá žena, o čom sa postupom času presvedčili úplne všetci. Natočené to bolo pekne, aj keď miestami to pôsobilo tak trochu rozprávkovo. Ale inak príjemná atmosféra. Silnejšie 3* ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Toto je presne ten typ filmu, pri ktorom sa muži doslova unudia, ale za to ženy si prídu na svoje a naplno sa oddajú záberom krásnych rób, rozhovorov plných ženských tém a klasickému klišé, ktoré k tomu všetkému patrí. Seriálová sestra kráľovnej Alžbety si to namierila priamo do Paríža a plní si svoj sen. So sweet, so bored. Nič prevratné na tomto snímku nevidím a mal som dosť problém ho dopozerať. Ja ale určite nie som cieľová skupina, takže hodnotenie skôr subjektívne. 50 % ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama